Το απόλυτο feel good δίδυμο Στρατής- Ματιάμπα στο ΣτΝ

01.11.2014
Το απόλυτο feel good δίδυμο επέστρεψε στη σκηνή του Σταυρού του Νότου (Plus) από το Σάββατο 1 Νοεμβρίου και τα «παίζει» ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Ο Μύρωνας και ο Ησαΐας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με ένα πρόγραμμα στην κυριολεξία θυελλώδες, όπου η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη.

O καθένας με την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, αλλά και οι δύο μαζί, ανακαλύπτουν τις κοινές μουσικές τους αγάπες και παρουσιάζουν ένα κεφάτο, εξαντλητικό, νεανικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Σε μια διαδρομή που ξεκινά από δυνατές rock κιθάρες και λοξοκοιτάζει την disco, οι δύο νεαροί τραγουδοποιοί παρουσιάζουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές. Κανείς δεν θα μείνει αλώβητος ή τουλάχιστον καθιστός!

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι του Μύρωνα Στρατή και του Ησαΐα Ματιάμπα όπως οι Onirama, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Παύλος Σταματόπουλος.


Info:

ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ - ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ
ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Ώρα προσέλευσης: 22:30

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975
Είσοδος: 13€ με μπύρα/κρασί

----------------------------------------------------

Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα έχοντας τη συνταγή του Απόλυτου Live Πάρτυ που συνεχίζεται κάθε Σαββατο στο Plus, έρχονται για δυο μόνο έκτακτες εμφανίσεις την Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου.

Ώρα προσέλευσης: Χριστουγέννων: 22:30
Ώρα προσέλευσης ειδικά για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς: 00.30 (μετά την αλλαγη του χρόνου).
Είσοδος στο μπαρ: 13€ με μπυρα-κρασί