«Χόρτο» με την υπογραφή του Μπομπ Μάρλεϊ

19.11.2014
Η οικογένεια του σουπερστάρ της ρέγκε, Μπομπ Μάρλεϊ (Bob Marley), τα μέλη της οποίας πολύ συχνά δημοσίως παραδέχονται ότι η μαριχουάνα είναι μέσα στην καθημερινότητά τους - όπως ήταν και για τον εμβληματικό Μάρλεϊ που ταυτίστηκε με την κουλτούρα της κάνναβης - απευθύνθηκαν σε μια ιδιωτική εταιρία για να λανσάρουν την πρώτη παγκόσμια φίρμα μαριχουάνας.

Με την επωνυμία Marley Natural η νέα φίρμα θα ξεκινήσει από το 2015 να διανέμεται σε χώρες των Η.Π.Α. όπου η χρήση κάνναβης είναι νόμιμη.

Εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε με περηφάνια: «Αν ήταν να επιλέξεις ένα άτομο στην ιστορία του κόσμου που θα μπορούσε να σχετίζεται με αυτό το προϊόν θα ήταν ο Μπομπ Μάρλεϊ. Όλοι έχουμε τουλάχιστον ένα τραγούδι του στα playlists μας, και αυτό το προϊόν θα είναι τελείως διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Ο Τζαμαϊκανός θεός Μάρλεϊ πέθανε στα 36 του, το 1981, από καρκίνο και οι επιτυχίες του "Exodus" "I Shot the Sheriff" και "Jammin." τον έκαναν γνωστό σε όλο τον πλανήτη. Έκανε χρήση μαριχουάνας στο πλαίσιο των θρησκευτικών Rastafarian πεποιθήσεών του και θεωρούσε ότι το «χόρτο» ήταν απαραίτητο για την πνευματική του εξέλιξη.

Χ.Τ.