Ιστορίες μπαλέτου για παιδιά

25.11.2014
Ιστορίες μπαλέτου για παιδιά θα ακουστούν την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Η διάλεξη/επίδειξη επιδιώκει να παρουσιάσει, να περιγράψει και να εξοικειώσει τα παιδιά με το χορό και την εκπαίδευσή του.
Με μια εισαγωγή σε σημαντικές στιγμές της ιστορίας του χορού, με αναφορές στις ιδιαιτερότητες, τα χαρακτηριστικά και τη φιλοσοφία της χορευτικής εκπαίδευσης και με τη ζωντανή παρουσίαση μικρών σπουδών - ασκήσεων από σπουδαστές της Ανωτάτης Σχολής Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η εκδήλωση αυτή γίνεται ένα κάλεσμα γνωριμίας με τον καλλιτέχνη του χορού του 21ου αιώνα και τον κόσμο του.
Κείμενα: Στεργιανή Τσιντζιλόνη
Επιμέλεια εκδήλωσης: Γιάννης Ντοντσάκης
INFO:
Κυριακή 30.11.2014
Ώρα: 11:30
Κέντρο Επισκεπτών Σταύρος Νιάρχος
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.
*Η συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτεί προεγγραφή
Δωρεάν μεταφορά του κοινού στο Κέντρο Επισκεπτών με shuttle bus: Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το Κέντρο Επισκεπτών κατά τις ημέρες των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, προσφέρεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, το οποίο φέρει το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από το σταθμό Συγγρού - Φιξ επί της οδού Καλλιρόης και καταλήγει στην οδό Ευριπίδου (αρχή Εσπλανάδας), και αντίστροφα. Τα δρομολόγιά του πραγματοποιούνται 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης.