Μετά το Όσκαρ, η Τζένιφερ Λόρενς έτοιμη να κατακτήσει και τα μουσικά charts;

29.11.2014
Το πολυαναμενόμενο “Hunger Games: Mockingjay- Part 1” βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες ανά τον κόσμο πριν μία εβδομάδα κι έκοψε τα περισσότερα ταινία από οποιαδήποτε άλλη ταινία του 2014 το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής της.

Μπορεί τα εισιτήρια που κόπηκαν να είναι κάπως λιγότερα σε σχέση με τα αντίστοιχα που είχαν κόψει οι δύο προηγούμενες ταινίες, αλλά η πρωταγωνίστριά του, Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence), προσθέτει μία ακόμα απρόσμενη επιτυχία στο βιογραφικό της.

Το τραγούδι που λέει κατά τη διάρκεια της ταινίας “The Hanging Tree” σκαρφάλωσε στην 29η θέση των βρετανικών charts κι έχει ανοδική τροχιά. Τουλάχιστον θα παρηγορηθεί η ηθοποιός, η οποία δεν ήθελε καθόλου να τραγουδήσει στα γυρίσματα, αφού τώρα βρίσκεται μεταξύ των μεγάλων ονομάτων του πενταγράμμου.

Ο σκηνοθέτης, Φράνσις Λόρενς, δήλωσε στο περιοδικό Radio Times:

«Τρόμαζε στην ιδέα του να τραγουδήσει. Έκλαψε λίγο το πρωί πριν [τη σκηνή]. Μπορώ να σας πω ότι ήταν η λιγότερο αγαπημένη μέρα της στο πλατό.

«Kατά πάσα πιθανότητα ποτέ δε θα το καταλάβει επειδή είναι ευαίσθητη στο ζήτημα τραγούδι, αλλά το έκανε και το έκανε όλη την ημέρα ... και με μισούσε που την ανάγκαζα να το κάνει όλη μέρα, αλλά το έκανε κι ήταν πολύ καλή».

Μάλιστα, πριν τις πρόβες η 24χρονη ήταν τόσο νευρική που δεν είχε ψελλίσει ούτε καν μισή νότα. Το αποτέλεσμα πάντως τη δικαιώνει, αφού εκτός της 29ης θέσης, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σκαρφάλωσε και στην 8η θέση του βρετανικού iTunes.