Ζουγανέλης, Ασλανίδου, Ρέμος: Τι έγινε στη συνέντευξη τύπου [photos]

02.12.2014
Μία «μοιραία» συνέντευξη τύπου - όσο μοιραία είναι και η μουσική τους συνάντηση - έλαβε χώρα στο μουσικό θέατρο Διογένης studio. Yπεύθυνοι... ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Μελίνα Ασλανίδου που μίλησαν για όσα θα ακούσουμε και θα ζήσουμε στην ιδιαίτερη αυτή παράσταση.

Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Ζουγανέλης, Μελίνα Ασλανίδου!
Τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους... Ο καθένας με την προσωπική του σφραγίδα και όλοι μαζί παρέα με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης «Μοιραία Συνάντηση» δημιουργούν στο Διογένης studio κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

Στη συνέντευξη τύπου την αρχή έκανε ο Γιάννης Ζουγανέλης που ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και είπε μεταξύ άλλων: «Εγώ αισθάνομαι εδώ πέρα στον χώρο μου. Έχω εμφανιστεί ξανά στο παρελθόν αρκετά χρόνια πριν, αλλά ο ουσιαστικός οικοδεσπότης – και εμείς οι δυο είμαστε φιλοξενούμενοι – είναι ο Αντώνης ο Ρέμος, ο οποίος είναι ένας τραγουδιστής ευρείας αποδοχής.

Λοιπόν, ο Αντώνης είναι ένα πολύ γλυκό παιδί, ευαίσθητος, μπαίνει στη διαδικασία της προσφοράς, της συνεργατικότητας. Το ίδιο ισχύει και για την εξαιρετική Μελίνα Ασλανίδου, που κι αυτή εκπροσωπεί μια άλλη τάση του τραγουδιού, έτσι όπως την εκφράζει μέσα στα χρόνια αυτά, που έχει το παρών, κι έχει δώσει και το δικό της στίγμα. Θέλω να σας πω, ότι θα ισορροπήσουμε ανάμεσα στη μουσική και τα τραγούδια που είναι το κύριο, αλλά θα υπάρχουν και διάφορα θεατρικά, αλλά φτιαγμένα για μουσική σκηνή, και όχι θεατρικά που αφορούν το θέατρο, και τα οποία έχουν έντονο το στοιχείο της διάδρασης.»


Ο Αντώνης Ρέμος πήρε τον λόγο και είπε, πως έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ξανά με τη Μελίνα Ασλανίδου και πως «εδώ (Διογένης Studio), θα είναι χώρος ψυχαγωγίας, όπως μάθαμε τόσα χρόνια», δηλώνοντας, πως δεν θα υπάρξουν λουλούδια φέτος, τα οποία συνδέονται άμεσα με μια συγκεκριμένη λογική και ένα lifestyle. «Προτιμώ ο κόσμος να έρθει να πιει τα ποτά του και να καπνίσει τα τσιγάρα του και να διασκεδάσει.»

Η Μελίνα Ασλανίδου με τη σειρά της δήλωσε, πως βρίσκεται δίπλα σε δύο πολυτάλαντους ανθρώπους, τους οποίους αγαπά πολύ. Θαυμάζει το ταλέντο τους και τους θεωρεί ευφυέστατους και δημιουργικούς. «Κατανοώ, ότι το να βρίσκομαι ανάμεσα σε δύο τόσο σπουδαίους άντρες είναι μια υπέροχη εμπειρία και θέλω να δώσω το 100%. Θέλω ο κόσμος να περάσει καλά και αυτό να επιτευχθεί με τον τρόπο, που μόνο η τέχνη μπορεί.»

Στη συνέχεια, κατόπιν ερώτησης δημοσιογράφου, έγινε αναφορά στο ΣΔΟΕ. Επί του θέματος, ο Αντώνης Ρέμος αρχικά ανέφερε, πως ναι μεν αισθάνεται στοχοποιημένος κατά κάποιο τρόπο, εδώ και πολλά χρόνια, αλλά καλά κάνουν τη δουλειά τους. Πρέπει βέβαια, να υπάρχει ένα όριο.

Σχετικά με την Ελένη Φουρέιρα και την παραδοχή της, πως είναι αλβανικής καταγωγής, ο Αντώνης Ρέμος είπε, ότι κι εκείνος κι η Μελίνα έχουν γεννηθεί στη Γερμανία, ενώ ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι από τη Μύκονο και τη Νάξο, και δεν καταλαβαίνει γιατί εκείνη θα πρέπει να απολογείται για κάτι. Ουσιαστικά, τόνισε, πως δεν υπάρχει νοήμα να ασχολείται κάποιος με κάτι τέτοιο, είναι άτοπο.

Ο Ζουγανέλης είπε, ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα, όπου η αλήθεια δε λέγεται και πως υπάρχει το ρατσιστικό στοιχείο, κάτι με το οποίο διαφώνησε ο Ρέμος, που πιστεύει ότι ο ανώνυμος Έλληνας είναι περήφανος και ξέρει να σέβεται.

Έναρξη παραστάσεων: 5 Δεκεμβρίου
Κάθε Πέμπτη - Παρασκευή – Σάββατο
Η προπώληση ξεκίνησε!