Καρράς - Ρόκκος - Ζαχαράτος στο Έναστρον

01.12.2014
Η συνύπαρξη του Βασίλη Καρρά του Στέλιου Ρόκκου και του Τάκη Ζαχαράτου στη πίστα είναι γεγονός! Το μαγαζί που θα τους φιλοξενήσει είναι ο γνωστός χώρος στην Πειραιώς "Έναστρον". Μαζί τους θα είναι και μία δυνατή γυναικεία παρουσία, η Αμαρυλλίς. Στο line up προστίθεται και ο μόλις 17 ετών ταλαντούχος Στέλιος Λεγάκης!

Ο Βασίλης Καρράς, από τους πιο γνήσιους λαϊκούς τραγουδιστές με μοναδική χροιά που δε μοιάζει με καμία άλλη, με αμέτρητες συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πληθώρα διακρίσεων και αμέτρητες επιτυχίες που αποτελούν πλέον λαϊκά άσματα, έχει καταφέρει εδώ και πολλές δεκαετίες με το γνήσιο χαρακτήρα του να παραμείνει στις καρδιές όλων! Σήμα κατατεθέν της καλής νυχτερινής διασκέδασης, προκαλώντας κύματα ενθουσιασμού σε κάθε του εμφάνιση!

Ο Στέλιος Ρόκκος, από τους σημαντικότερους και πιο αγαπητούς τραγουδιστές και τραγουδοποιούς της χώρας, έχει υπογράψει τεράστια κομμάτια που προκαλούν ρίγη συγκίνησης σε κάθε τους άκουσμα! Το σπάνιο έμφυτο ταλέντο του να υποστηρίζει όλα τα είδη τουελληνικού τραγουδιού και το χάρισμά να ερμηνεύει τόσο αισθαντικά τα τραγούδια του, τον ανεβάζει ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου,κάνοντας κάθε του ζωντανή εμφάνιση ανεπανάληπτη!

Ο Τάκης Ζαχαράτος, μοναδικός στο είδος του, στην τέχνη της υποκριτικής, με την ικανότητα να υποδυθεί με ασύλληπτη ακρίβεια σχεδόν όλους τους ρόλους, θα δώσει μία εντελώς διαφορετική και φαντασμαγορική χροιά σε ένα ανατρεπτικό show που σίγουρα θα μαςαφήσει άναυδους!

Η πολλά-υποσχόμενη Αμαρυλλίς, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τον εκρηκτικό συνδυασμό ξεχωριστής γυναικείας λαϊκής φωνής και δυνατής σκηνικής παρουσίας, κατάφερε το καλοκαίρι του 2014 στη Θεσσαλονίκη να περάσει με απόλυτη επιτυχία τη δοκιμασία να σταθεί δίπλα σε δύο μεγάλους καλλιτέχνες όπως είναι ο Βασίλης Καρράς και ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο «Βενιαμίν» του σχήματος, Στέλιος Λεγάκης, συγκαταλέγεται στην κατηγορία των χαρισματικών έφηβων μουσικών. Αυτοδίδακτος στην κιθάρα και έχοντας ήδη γράψει τα πρώτα δικά του τραγούδια από τα 13 του μόλις χρόνια, συγκίνησε το πανελλήνιο που τον ανέδειξε νικητή στο τηλεοπτικό talent show "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", ξεκινώντας αμέσως μετά δυναμικά τα πρώτα του επίσημα μουσικά βήματα, έχοντας πάντα πλάι του ένα συνεχώς αυξανόμενο fanbase που τον ακολουθεί πιστά! Μάλιστα το καινούργιο του τραγούδι«Μόνο Εσένα Ή Τίποτα» υπογράφει ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος πίστεψε από την πρώτη στιγμή στο ταλέντο του νεαρού καλλιτέχνη!

Info:

Παρασκευή : Κανονική τιμή 160/4AT φιάλης
Φοιτητική τιμή φιάλης : 130/6ΑΤ

Σάββατο : Κανονική τιμή φιάλης 160/4AT
Φοιτητική τιμή φιάλης : 140/6ΑΤ

Προσέλευση: 22:45
Τηλ.: 210-3413550
Η είσοδος με ποτό είναι 15 Ευρώ.