Μπαζάρ στα Δυτικά, με τέχνη, πνεύμα και ομορφιά

04.02.2015
Κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ, φυσικά καλλυντικά, προτάσεις περιποίησης, σπιτικά ηδύποτα και γλυκά, γευστικές προτάσεις, αλλά και βιβλία σε τιμές κάτω του κόστους. Το καθιερωμένο πια bazaar στον Χώρο Τέχνης 8 Δυτικά ανοίγει αυτή τη φορά τις πόρτες του το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Φεβρουαρίου.

Στους δύο ορόφους, όπου θα πραγματοποιηθεί το επόμενο παζάρι του 8 Δυτικά, θα βρει κανείς αντικείμενα και διακοσμητικά για δώρα, για τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και τους εαυτούς μας, ξεχωριστές προτάσεις από περισσότερους από 50 καλλιτέχνες, χειροτέχνες, παραγωγούς και άλλους επαγγελματίες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν και θα προσφέρουν τις δημιουργίες τους στις πιο προσιτές τιμές, πάντα όμως με μεράκι και τέχνη.

Στον ξεχωριστό και πολυεπίπεδο χώρο του 8 Δυτικά η επίσκεψη με αφορμή τις συμφέρουσες αγορές, μπορεί να εξελιχτεί σε μία όμορφη βόλτα το σαββατοκύριακο, όπου επιπλέον μπορεί να απολαύσει κανείς καφέ, κρασί, μπύρα και ποιοτικούς μεζέδες.

O πολυχώρος λειτουργεί από το 1992 και φιλοξενεί ενδιαφέροντα πολιτιστικά δρώμενα, ενώ το καφέ-μπαρ, η θεατρική σκηνή, οι εκθεσιακοί και συναυλιακοί χώροι καθώς και ο υπέροχος κήπος αποτελούν μία αναπάντεχη καλλιτεχνική και αισθητική παραφωνία στο γκρίζο της Αθήνας.

Info:

Ωράριο λειτουργίας bazaar: Σάββατο και Κυριακή, 16.00-23.00

Λεωφόρος Αθηνών 387 (Ύψος ΤΕΙ Αθηνών), 122 43.
Τηλέφωνο: 210 5316047, www.8dytika.com.
Πρόσβαση: Στάση Μετρό Αιγάλεω (μετεπιβίβαση στα λεωφορεία 750 ή 845 για στάση Πηγαδάκι)
ή Αγία Μαρίνα (λεωφορεία 831 και 811 για Αγία Τριάδα).