Δες την εντυπωσιακή βίλα της Μπαρντό που πωλείται για 8 εκατ. ευρώ [photos]

05.02.2015
Η Μπε Μπε είναι το απόλυτο ερωτικό σύμβολο του 1950 και 1960! Η Μπριζίτ Μπαρντό, η απόλυτη ξανθιά ντίβα, έμενε σε μια έπαυλη ανάλογη του ονόματός της. Το υπερπολυτελές μέγαρο διατίθεται πλέον προς πώληση και αναμένεται να αποφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό περίπου 6 εκατ. λίρες.

Η Μπε-Μπε είναι το απόλυτο ερωτικό σύμβολο του 1950 και 1960! Η Μπριζίτ Μπαρντό, η απόλυτη ξανθιά ντίβα, έμενε σε μια έπαυλη ανάλογη του ονόματός της. Το υπερπολυτελές μέγαρο διατίθεται πλέον προς πώληση και αναμένεται να αποφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό περίπου 6 εκατ. λίρες.

Η εικονιζόμενη βίλα βρίσκεται στην όμορφη κωμόπολη Peymeinade στην Cote d'Azur, σε απόσταση μόλις 30 λεπτών από τις Κάννες. Έχει έκταση 450 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει δύο θερμαινόμενες πισίνες, αμπελώνες, και εκπληκτικό "αρχαίο" ελαιώνα. Και αν ο νέος ιδιοκτήτης θέλει να βγάλει κρασί και λάδι μπορεί να το κάνει!

Και αν δεν ζηλέψατε αρκετά αναφέρουμε ότι το ακίνητο διαθέτει 14 υπερπολυτελή δωμάτια και ... τζακούζι χωρητικότητας 16 ατόμων. Έχει πανοραμική θέα, απόλυτη ιδιωτικότητα και έχει πρόσφατα ανακαινιστεί. Η αναγγελία πώλησης αναφέρει ότι είναι ιδανικό για έναν/μια σταρ του κινηματογράφου και ότι πρόκειται για έναν κατάφυτο φωτεινό παράδεισο.

Χ.Τ.