Όταν η Σμαράγδα Καρύδη φεύγει, η Τάνια Τρύπη έρχεται!

07.04.2015
Ο Σιρανό ντε Μπερζεράκ επιστρέφει στο θέατρο Πάνθεον, αλλά στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ρωξάνης, της γυναίκας που ερωτεύτηκε ο Συρανό- Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αυτή τη φορά δεν θα δούμε την Σμαράγδα Καρύδη, αλλά την Τάνια Τρύπη!

Από τον περασμένο Οκτώβρη και για ένα περίπου μήνα η παράσταση «Σιρανό ντε Μπερζεράκ» μαγνήτισε το κοινό σημειώνοντας ρεκόρ εισιτηρίων. Το θέατρο Πάνθεον θέλοντας να ικανοποιήσει τους εκατοντάδες του κοινού που δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν την άρτια αυτή παραγωγή σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ομώνυμο ρόλο, παρουσιάζει και πάλι από τις 17 Απριλίου το ηρωικό αριστούργημα του Ροστάν για 15 παραστάσεις.

Ο Σιρανό ντε Μπερζεράκ, ήρωας ποιητής αλλά και πρωταγωνιστής της φετινής θεατρικής χρονιάς, επιστρέφει στη σκηνή του Πάνθεον για 15 μόνο παραστάσεις.

Ο Γιάννης Κακλέας καταπιάστηκε με αυτό το κείμενο που μιλά για τη διαφορετικότητα, την ομορφιά και την ασχήμια, την καλοσύνη και την κακία, για την αυτοθυσία, αλλά κυρίως για την αληθινή αγάπη δουλεύοντας πάνω στην έξοχη μετάφραση της Λουΐζας Μητσάκου.