Neverland: Πωλείται το ράντσο που ο Τζάκσον στέγασε τις διαστροφές του [photos]

29.05.2015
Έξι χρόνια μετά τον θάνατο του Βασιλιά της Ποπ και λίγες μέρες μετά τις νέες αποκαλύψεις που κατηγορούν τον Μάικλ Τζάκσον για πολλές υποθέσεις παιδεραστίας, η περίφημη κατοικία του βγαίνει στο σφυρί.

Έξι χρόνια μετά τον θάνατο του Βασιλιά της Ποπ και λίγες μέρες μετά τις νέες αποκαλύψεις που κατηγορούν τον Μάικλ Τζάκσον για πολλές υποθέσεις παιδεραστίας, η περίφημη κατοικία που έγιναν ... όλα, βγαίνει στο σφυρί.

Πρόκειται για μια παραμυθένια έκταση, στην οποία ο ζάπλουτος Μάικλ Τζάκσον είχε αποσυρθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στα πολυτελή δωμάτια της Neverland κατηγορείτειται ότι ασελγούσε πάνω σε δεκάδες νεαρά αγόρια, χωρις κάτι τέτοιο να έχει σήμερα αποδειχθεί.

Η Neverland βγαίνει ξανά στο σφυρί, ενώ για πρώτη φορά δίνονται στη δημοσιότητα πολυτελείς εικόνες από το εσωτερικό αυτού του υπέροχου ακίνητου 2.700 στρεμμάτων. Η έκταση, που μετά το θάνατο του Τζάκσον μετατράπηκε σε ένα πάρκο αναψυχής και μετονομάστηκε σε Sycamore Valley Ranch, βγαίνει εκ νέου προς πώληση με αρχική τιμή τα 100 εκατ. δολάρια (€91,19 εκατομ.). Ο βασιλιάς της ποπ είχε αγοράσει το ράντσο δίνοντας 19.500.000 δολάρια το 1987 - και μετακόμισε εκεί μόνιμα το 2005.

Να θυμίσουμε ότι η Never(never)land είναι η φανταστική χώρα του Σκοτσέζου δραματουργού, J. M. Barrie - χώρα όπου παρεπιδημούν ο Πήτερ Παν, η Τίνγκεμπελ καλ. Οι κατοικοί της αρνούνται να γεράσουν και το όνομα αυτό συνήθως χρησιμοποιείται σαν μεταφορά για μια αέναη παιδικότητα και ένα ρομαντικό αίσθημα φυγής από τα προβλήματα της ενήλικης ζωής.

Χ.Τ.