Μήνυμα υποστήριξης του Luis Frank Arias [Buena Vista Social Club] για την Ελλάδα [vds]

01.07.2015
Ο θρύλος της κουβανέζικης μουσικής που θα δώσει μία συναυλία στη χώρα μας, την Τετάρτη 8 Ιουλίου, στο πλαίσιο του 4ου Cuba Festival, τάσσεται στο πλευρό των Ελλήνων

«Είμαι ο Luis Frank, ο καλλιτεχνικός διευθυντής των Soneros de Verdad. Ελλάδα, Αθήνα ακούστε με προσεχτικά ερχόμαστε να δώσουμε μια συναυλία στις 8 Ιουλίου στην Αθήνα για να συμπαρασταθούμε να βγει η Ελλάδα από την κρίση με μια συναυλία αγάπης και μεγάλης φιλίας

Οι Soneros de Verdad έρχονται στην Ελλάδα στην Αθήνα για να βγούμε από την κρίση με την καλύτερη μουσική του κόσμου!», είναι το μήνυμα του Luis Frank Arias, προς τους Έλληνες.

Ο θρύλος της κουβανέζικης μουσικής, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος των θρυλικών Buena Vista Social Club, έρχεται την Τετάρτη 8 Ιουλίου, στη χώρα μας, μαζί με τους Soneros de Verdad, που αποτελούνται από εφτά κουβανούς μουσικούς και εύστοχα έχουν χαρακτηριστεί ως η δεύτερη γενιά των Buena Vista. Ο Luis Frank Arias με την φωνή και ερμηνεία που διαθέτει θεωρείται δικαίως ένας από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της κουβανέζικης μουσικής σε όλο τον κόσμο.

Η συναυλία του Luis Frank Arias και των Soneros de Verdad θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 4ου Cuba Festival. Λόγω των πολιτικών εξελίξεων, οι διοργανωτές του φεστιβάλ μειώνουν τις τιμές των εισιτηρίων.

«Λέμε να πάμε κόντρα στη δυσκολία των ημερών και να συνεχίσουμε το φεστιβάλ θέλοντας να δώσουμε μια ανάσα χαράς και διασκέδασης σε όλους μας γιατί πιστεύουμε ότι την έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Οι τιμές των εισιτηρίων θα διαμορφωθούν στα 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο. Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια των 12 ευρώ στην προπώληση θα έχουν μια μπύρα η αναψυκτικό προσφορά στην τιμή του εισιτηρίου.Ελπίζουμε η ανταπόκριση σας να είναι μαζική και πιο θερμή από ποτέ για να μπορέσουμε όλοι μαζί να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από τον πολιτισμό.

4ο Cuba Festival. Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015. Στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη