Η σοβαρή ασθένεια της Τζούλι Μασίνο, που έγινε τραγούδι [vds]

13.11.2015
Η Τζούλι Μασίνο ερμηνεύει το τραγούδι που έγραψε για την ασθένειά της. Η 58χρονη τραγουδίστρια και καθηγήτρια φωνητικής κυκλοφορεί το τραγούδι «It’s not taboo», εμπνευσμένο από την ασθένεια της. Στην εισαγωγή του βίντεο κλιπ λέει στον κόσμο: «Σε παρακαλώ, μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου. Και να θυμάσαι δεν είναι ταμπού»

Η Τζούλι Μασίνο, πριν από λίγους μήνες είχε μιλήσει στο People για την ασθένειά της, περιγράφοντας τις αλλαγές στη ζωή της και τις δυσκολίες.

«Πιστεύω πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Στην περίπτωση του διαβήτη με βοήθησε να βρω μια ισορροπία στη διατροφή μου, τρώγοντας πιο πολλές φορές και πιο υγιεινά. Παλαιότερα ξυπνούσα, έπινα μόνο έναν καφέ, έπαιρνα μεσημεριανό στις 16.00 και το βράδυ έτρωγα σαν ζώο! Τώρα λόγω του διαβήτη τρώω κάθε τρεις ώρες, πέντε γεύματα την ημέρα. Ίσως μου έτυχε αυτό για να αποκτήσω μια πιο υγιεινή ζωή. Το πρόβλημα είναι οι ενέσεις ινσουλίνης, αυτή η καθημερινή ανάγκη σε επηρεάζει ψυχολογικά. Εγώ αυτό με τις ενέσεις προσπαθώ να το βλέπω σαν ένα χέρι βοηθείας από τους γονείς μου που «έφυγαν» από τη ζωή και τον Θεό. Σαν κάτι να μου λέει "μην ανησυχείς, αυτό θα σε βοηθήσει"».

Η καλλιτέχνιδα πριν από περίπου ένα χρόνο διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1, μία ασθένεια από την οποία έχασε και την μητέρα της. Η Μασίνο εδώ και χρόνια υπέφερε από σάκχαρο και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, μέχρι που μπήκε στην διαδικασία απώλειας των παραπανίσιων κιλών της, έκανε εξετάσεις και διαγνώστηκε με τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Δείτε το κλιπ και ακούστε το κομμάτι:

.