Πήγαμε στο Santa Claus Kingdom - και γίναμε λίγο παιδιά [photos+προσκλήσεις]

20.12.2015
Για άλλη μια χρονιά επισκεφθήκαμε το Santa Claus Kingdom, στην Παιανία, και νοητά είναι σαν να μεταφερθήκαμε στην θαυμάσια παιχνιδοχώρα του Αη Βασίλη στο παγωμένο Ροβανιέμι.

Το Santa Claus Kingdom άνοιξε και φέτος στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας και θα λειτουργεί έως και τις 7 Ιανουαρίου 2016, καθημερινά 10.00-22.00. Ορδές χαμογελαστών παιδιών βρήκαμε να παίζουν και να διασκεδάζουν σε έναν κλειστό χώρο 13.000 τετραγωνικών, με 40 παιχνίδια, και 1 Εισιτήριο.

Πολύ πιο βελτιωμένο φέτος, με εξυπηρετικό προσωπικό που προσέχει τα παιδιά κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών και πιο ανεβαστική ατμόσφαιρα, το Santa Claus Kingdom είναι το μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε για να πάρετε γερή δόση χριστουγεννιάτικης ενέργειας. Για άλλη μια χρονιά μείναμε στον πάρκο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα ... αφού τα παιδιά που συνοδεύσαμε έκαναν πέντε και έξι φορές το κάθε παιχνίδι.

Φέτος ξεχωρίσαμε τον Frodi, τον χιονάνθρωπο που δεν λιώνει ποτέ, το μοντέρνο πατινάζ Ice Rollers, το τραμπολίνο πάνω σε σκοινί, τις περιπετειώδεις φουσκωτές κατασκευές και φυσικά τα δημιουργικά εργαστήρια, όπου ειδικοί παιδαγωγοί κατευθύνουν τα παιδιά πως να φτιάξουν μόνα τους κάρτες, στολίδια, διακοσμητικά και δώρα από πολλά και διαφορετικά υλικά. Τέλος, διασκεδάσαμε με καλλιτέχνες για face painting, μάγους, ξυλοπόδαρους, ξωτικά και πολλά διαδραστικά παιχνίδια!

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5 διπλές προσκλήσεις για το SANTA CLAUS KINGDOM

Ενήλικες οπλιστείτε με θάρρος και υπομονή και εμπρός για το Santa Claus Kingdom...

Επιμέλεια - φωτογραφίες Χ.Τ.

Διαβάστε για τα παιχνίδια και δείτε φωτογραφίες:

Ο αληθινός Αϊ-Βασίλης από το Ροβανιέμι.

Ο αληθινός Αϊ-Βασίλης, από το Ροβανιέμι της Λαπωνίας, θα επισκεφτεί το Santa Claus Kingdom για να εγκαινιάσει το Πάρκο, μαζί με το ξωτικό-βοηθό του, το Τόντουτ. Ο Αϊ-Βασίλης θα φέρνει από τη μακρινή πατρίδα του ένα ξεχωριστό δώρο, τον παγοκολλητό του, τον Frodi.

FRODI ο παγοκολλητός, η επίσημη μασκότ του Santa Claus Kingdom.

Ο Frodi είναι ο χιονάνθρωπος που δεν λιώνει ποτέ. Είναι αστείος, θαρραλέος, παιχνιδιάρης και αγαπάει όσο τίποτε άλλο τα παιδιά. Θα βρίσκεται όλες τις ώρες μέχρι τις 7 Ιανουαρίου στο Santa Claus Kingdom για να παίζει και να φωτογραφίζεται με τα παιδιά.

Η ομάδα του «Πολύτεχνο» έχει ετοιμάσει μια παράσταση ειδικά για το Santa Claus Kingdom: τις Περιπέτειες του Frodi στο Παγωμένο Βασίλειο. Ο Frodi και η παρέα του προσπαθούν να επαναφέρουν τα Χριστούγεννα, που ο κακός μάγος Lockey εξαφάνισε.

6 αγαπημένοι ήρωες των παιδιών σε 6 μοναδικές εμφανίσεις.

Μαζί με τον Αϊ-Βασίλη και τον Frodi, έξι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, έξι διάσημες μασκότ θα βρίσκονται στο Santa Claus Kingdom: Τα ατρόμητα Χελωνιντζάκια, ο Leonardo και ο Donatello, η λατρεμένη Lalaloopsi Bea, ο διάσημος Μπομπ Σφουγγαράκης, ο «κολλητός» του Μόμπ Σφουγγαράκη ο Πάτρικ, και η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια, για 6 εμφανίσεις: τα Σαββατοκύριακα 12-13 και 19-20 Δεκεμβρίου 2015 και την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, από τις 17.00 έως τις 20.00 για να παίξουν και να φωτογραφηθούν με τους μικρούς τους φίλους.

Το μαγικό Παγωμένο Βασίλειο

Η Παγωμένη Μαγική Πύλη καλωσορίζει τους επισκέπτες του Santa Claus Kingdom και τους μεταφέρει στην παραμυθένια ατμόσφαιρα του Παγωμένου Βασιλείου: παγόβουνα, χιονονιφάδες, αρκούδες, τα ζώα του Δάσους στην τραπεζαρία τους, πειρατές, μια αληθινή βάρκα και μια τεράστια Φάλαινα... στο Κρυστάλλινο Παλάτι, η Βασίλισσα των Πάγων καθισμένη ψηλά στο θρόνο της επιβλέπει τις προετοιμασίες στο χωριό για τον ερχομό των Χριστουγέννων ... στην πλατεία του χωριού οι κάτοικοι του Παγωμένου Βασιλείου - οι πιο ξακουστοί ψαράδες του Βορείου ημισφαιρίου - καθισμένοι στα παγκάκια εξιστορούν τις περιπέτειες τους και απολαμβάνουν... φώτα, λαμπιόνια, γιορτινή μουσική... τα παιδιά φτιάχνουν ένα χιονάνθρωπο, ένα χιονισμένο καλοκαιρινό περίπτερο, από άλλες εποχές δίπλα στο σιντριβάνι, ένα άλογο μεταφέρει έλατα με το κάρο... το τεράστιο igloo και πολλά, πάρα πολλά, μικρά Πιγκουϊνάκια στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο!

Στη Μαγική Χώρα του Λούνα Παρκ, στη χώρα που η χαρά δεν τελειώνει ποτέ, τα πάντα είναι παραμυθένια.

Όλα τα κλασσικά παιχνίδια του Λούνα Παρκ, το Carousel με τα Ζώα του Τσίρκου, η Αλυσίδα με τις περιστρεφόμενες καρέκλες, το ολοκαίνουργιο τρελλιάρικο Bookie Bookie, τα αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες Super Cross, το διαστημόπλοιο-μίνι σαφάρι.

Ταξίδι με το Christmas Express στη Χώρα των Ονείρων.

Ανεβείτε στο και διασχίστε το Santa Claus Kingdom! Το τρενάκι Christmas express θα κάνει μια δική του διαδρομή μέσα στο πάρκο και θα μεταφέρει ασταμάτητα τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους γονείς τους από τη μια άκρη του Πάρκου στην άλλη.

Παιχνίδια στον πάγο

Μια τεράστια παγοπίστα, 400 τ.μ., περιμένει μικρούς και μεγάλους, επιδέξιους πατινέρ για ασταμάτητα στριφογυριστά λούπ αλλά και τους αρχάριους για τα πρώτα τους βήματα στον πάγο.

Ice Rollers, η μοντέρνα εκδοχή του πατινάζ!

Το Santa Claus Kingdom σε προκαλεί μικρούς και μεγάλους να αποδείξουν τις ικανότητές τους στο Ice Roller.

Τραμπολίνο πάνω σε σκοινί.

Τα Gibbon slack lines είναι ανθεκτικά σχοινιά πάνω στα οποία μπορεί κάποιος να... περπατήσει.

Κι αν βαρεθείς, έφυγες για scratch & stick it, sumo fighting και τσουλήθρα καμικάζι και ποδήλατα.

Speed Land

Η χώρα των αυτοκινήτων και των παιχνιδιών είναι εδώ με αυτοκίνητα Formula 1- go kart, galactica tubes, μηχανές και κάθε είδους φανταστικά παιχνίδια για όλους.

Άλλα παιχνίδια:
Ιππόδρομος, ψάρεμα και σκοποβολή, ο Ταύρος, scratch & stick it, sumo fighting και τσουλήθρα καμικάζι και ποδήλατα.

Το Santa Claus Kingdom για 4η συνεχή χρονιά δημιουργεί την Χριστουγεννιάτικη Παιχνιδοχώρα.
Στίβος μάχης, wipe out, τσουλήθρες, πισινόμπαλες, 10 τραμπολίνο, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, και πολλά ακόμα παιχνίδια θα περιμένουν τους μικρούς φίλους.

Διαβάστε πληροφορίες για εισιτήρια:

Με 1 εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια τα παιδιά θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς θα ελέγξουν το κόστος που δεν θα ξεφύγει από το budget τους. Η προαγορά εισιτηρίου εξασφαλίζει προτεραιότητα κατά την είσοδό του κοινού στο Πάρκο και καλύτερη τιμή εισιτηρίου!

Η τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση είναι 7 ευρώ για γονείς, 12 ευρώ για παιδιά

Η προπώληση θα ξεκινήσει άμεσα στα παρακάτω σημεία
www.viva.gr , 11876, σε όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Relaod & Media Markt

Αγορά εισιτηρίων στο Ταμείο του Santa Claus Kingdom
Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια
8 ευρώ για γονείς, 13 ευρώ για παιδιά, ειδική πολιτική για ανέργους

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2106199777
www.SantaClausKingdom.com
https://www.facebook.com/SantaClausKingdom

Το Santa Claus Kingdom βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας
Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη
μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301)
μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 - Κάντζα)
με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
(Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)

Σταθμός προαστιακού Μετρό Κάντζας
σταθμός Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας,
από τον οποίο θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά
με τα λεωφορεία του Santa Claus Kingdom

Το M.E.C. διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του.