Bowie: Η Κύπρια πρώην σύζυγος μαθαίνει τον θάνατό του στο Big Brother [photo+vds]

12.01.2016
Ένα cult ζευγάρι, που έμεινε μαζί από το 1970 έως το 1980 και απέκτησαν έναν γιο. Ο λόγος για τον David Bowie που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και την ακτιβίστρια, ηθοποιό και παίκτρια ριάλιτι, σήμερα 66 ετών, Angie Bowie.

Η είδηση του θανάτου του πρώην συζύγου της τη βρήκε στο σπίτι του Big Brother. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής μάλιστα καθυστέρησαν πολύ να της μεταφέρουν τα δυσάρεστα νέα, ωστόσο αφού το έκαναν η Angie δεν φαίνεται να πτοήθηκε:

«Μετά τα δυσάρεστα νέα για τον θάνατο του David Bowie, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η Angie Bowie ενημερώθηκε από τους μάνατζέρ της εκτός κάμερας. Πήρε την απόφαση να συνεχίσει στο πρόγραμμα», ανακοίνωσε το Channel 5.

Δείτε το βίντεο:

Η πρώην σύζυγος του Bowie - Αμερικανίδα γεννημένη στην Κύπρο - έχει πολλές φορές στο παρελθόν προβεί σε αποκαλύψεις για την εκτός ορίων διασκέδαση του ειδώλου της παγκόσμιας μουσικής - έχει μάλιστα παραδεχθεί ότι όταν την παντρεύτηκε της είχε δηλώσει ότι δεν την αγαπάει και ήταν φανερά άπιστος.

«Έβλεπα τον David να γαμ... ότι κουνιόταν. Στις πρώτες 6 εβδομάδες γνωριμίας συναναστράφηκα 14 άτομα που είχαν κοιμηθεί μαζί του. Ήταν και τα sixties»

H Angie μάλιστα είχε αναφερθεί σε συνέντευξή της για το πρωί που υποτίθεται ότι είχε πιάσει γυμνούς και μεθυσμένους στα πράσα τον Bowie στο κρεβάτι με τον frontman των Rolling Stones, Mick Jagger. Η περιγραφή της σκηνής έχει γίνει πραγματικός ... μύθος του ροκ.

Το ζευγάρι κόντεψε να μην φτάσει καν στα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς το πρωινό του γάμου ξύπνησαν τρεις με hangover παρέα με μια φίλη της Angie με την οποία είχαν περάσει μια εξαντλητική ερωτική βραδιά.