Ευριδίκη: Τολμά και στέκεται στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου! [photos]

08.02.2016
«Ας ερχόσουν για λίγο». Σιγοτραγουδά φέτος η Ευριδίκη και δέχθηκε την πρόκληση να ανέβει στο σανίδι στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου! Ο λόγος για την παράσταση του Δημήτρη Μαλισσόβα που “ζωντανεύει” την Ελλάδα του μεσοπολέμου μέσα από τις μελωδίες και την αφήγηση της ζωής του σπουδαίου συνθέτη, Μιχάλη Σουγιούλ,.

Ο Γιάννης Μπέζος υποδύεται τον Μιχάλη Σουγιούλ, πλαισιωμένος από μία πλειάδα ηθοποιών, τραγουδιστών, μουσικών και χορευτών. Ανάμεσα τους σε πρωταγωνιστικούς ρόλους η Τάνια Τρύπη και η Ευρυδίκη.

Οι επί σκηνής εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη σε μια παράσταση όπου οι ηθοποιοί τραγουδούν, οι τραγουδιστές παίζουν, οι χορευτές παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν υπό τους ήχους νοσταλγικών τραγουδιών που ακόμη και σήμερα σιγοψιθυρίζουν οι άνθρωποι γύρω μας.

«Ασ’ τα τα μαλλάκια σου», «Ο μήνας έχει εννιά», «Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά», «Άρχισαν τα όργανα», «Απόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα», «Το τραμ το τελευταίο», «Μια ζωή την έχουμε», «Άλα, άνοιξε κι άλλη μπουκάλα» και φυσικά το «Ας ερχόσουν για λίγο».

Σαράντα τραγούδια – επιτυχίες του σπουδαίου συνθέτη και μαέστρου θα ακουστούν στη σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός κόσμος», από τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου και καθε Δευτέρα και Τρίτη.