Σοκ: Νεκρός ο Παντελής Παντελίδης σε τροχαίο [vds+photo]

18.02.2016
Σε τροχαίο ατύχημα έχασε τη ζωή του ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνουν η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, το δυστύχημα έγινε στις 08:00 της Πέμπτης, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού.

Το δυστύχημα συνέβη όταν το τζιπ του 32χρονου, ενώ κινούνταν επί της Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Αεροδρομίου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέφυγε από την πορεία του προσέκρουσε πάνω σε προτατευτικές μπάρες. Όλα δείχνουν ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και δεν κατάφερε να ελέγξει το τζιπ του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τραγουδιστής επέβαιναν άλλες δύο κοπέλες, 20 και 29 ετών, οι οποίες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και στη συνέχεια στο ΚΑΤ, ενώ ο ίδιος, δεν φορούσε ζώνη και σκοτώθηκε επί τόπου. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στη θέση του οδηγού, ενώ μια από τις δύο κοπέλες πετάχτηκε έξω από το όχημα, καθώς και αυτή δεν φορούσε ζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη κοπέλα έχει κάνει δύο χειρουργεία στο πόδι και στο χέρι και ετοιμάζεται να μπει για το τρίτο στο θώρακα. Η δεύτερη κοπέλα, 20 ετών, έχει σπάσει τον ώμο της και νοσηλεύεται σε θάλαμο.

Την ανεπίσημη αναγνώριση του Παντελίδη έκανε αμέσως μετά ο Κώστας Μπερτάκης, ο επιχειρηματίας νυχτερινών μαγαζιών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από τον Διοικητή του Ασκληπείο Βούλας, στις 9.20 πρωινή ώρα διεκομίσθη νεκρός αγνώστων στοιχείων στο νοσοκομείο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από συγγενή πρώτου βαθμού και είναι ο Παντελής Παντελίδης. Η σορός θα αποσταλλεί για νεκροτομή για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου, ενώ θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο Παντελίδης είχε δώσει το διθέσιο αυτοκίνητό του προς πώληση και είχε δανειστεί το τζιπ Mercedes με το οποίο έγινε το τροχαίο, μέχρι να βρεθεί αγοραστής για το δικό του αμάξι. Τις τελευταίες ημέρες ο τραγουδιστής, είχε απασχολήσει τα Μ.Μ.Ε., λόγω του σάλου που είχε προκληθεί για το τραγούδι του με αναφορά στα Κατεχόμενα.

Πηγή φωτογραφιών: enikos+ newsit