Τι γίνεται μέσα σε ένα «Δωμάτιο Θυμού»; Τα σπας όλα και ξαλαφρώνεις [photos]

24.02.2016
Ένα δωμάτιο για να το κάνεις λίμπα. Μπορείς να σπάσεις ελεύθερα τα πάντα τριγύρω, με πρωτόγονους αλαλαγμούς και πολεμικές ιαχές, που θα ανακουφίσουν τις καταπιεσμένες σου υποπροσωπικότητες. Ονομάζεται «Δωμάτιο Θυμού»!

Στην Αμερική γνωρίζουν καλά τι σημαίνει ο εσωτερικευμένος θυμός. Σαν μια χύτρα ταχύτητας έτοιμη να εκραγεί με ένα μικρό λάθος στη βαλβίδα ρύθμισης του ατμού! Εκεί λοιπόν δημιουργήθηκαν τα πρώτα «δωμάτια θυμού» - χώροι όπου όποιος μπει μπορεί ελεύθερα να σπάσει με μανία ό,τι υπάρχει γύρω του.

Οι συμμετέχοντες φορούν ειδικό εξοπλισμό, προμηθεύονται το «όπλο» της αρεσκείας τους - μια βαριοπούλα για παράδειγμα - και ξεκινούν την ... εκτόνωσή τους!

«Μπορεί να ακούγεται τρελό στην αρχή. Αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι από την στιγμή που θα δοκιμάσετε αυτή τη μέθοδο εκτόνωσης από το στρες, τίποτα άλλο δεν θα συγκρίνεται με αυτό» αναφέρεται στο site της αμερικανικής εταιρείας.

Στη Μόσχα η ρωσική εταρία Debosh προσφέρει στους εργαζόμενους «δωμάτια οργής» ως μια μέθοδο διαχείρισης του στρες. Η επίσκεψη σε αυτά κοστίζει από £100 εως £350 για διάφορες υπηρεσίες. Μια από τις οποίες είναι να υπάρχει κάμερα στο κράνος και να βιντεοσκοπεί τα σπασίματα»

Μήπως χρειαζόμαστε επειγόντως κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα; Δείτε τι γίνεται μέσα σε ένα κλασικό Δωμάτιο Θυμού μέσα από 20 φωτογραφίες.

Χ.Τ.