Παχύς και ασήκωτος ο Axl - δεν αναγνωρίζεται στο live των Guns N’ Roses [vds]

18.04.2016
Οι διάσημοι χόρεψαν, οι θεατές τραγούδησαν, αλλά όλα ήταν 'τιμής ένεκεν' γιατί το live των Guns N’ Roses στην έρημο Cali, που φιλοξενεί το περίφημο μουσικό φεστιβάλ Coachella, ήταν αποτυχία!

«Θάψιμο» έφαγε η ζωντανή εμφάνιση της περίφημης ροκ μπάντας των '80s το περασμένο Σάββατο στο Φεστιβάλ Coachella. Η πρώτη live εμφάνιση σε φεστιβάλ μετά από 23 χρόνια για τους Guns N’ Roses, και το συγκρότημα ίσα που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Τα σχόλια πολλά και ποικίλα, κυρίως για το βάρος του άλλοτε γοητευτικού Axl Rose, ο οποίος μάλιστα τραγούδησε καθισμένος σε θρόνο αλά Game of Thrones, αφού στην περασμένη εμφάνισή του στο Λος Άντζελες έσπασε το πόδι του! Σε βίντεο το Welcome to the Jungle.

Να θυμίσουμε ότι ο Axl Rose ανακοινώθηκε ότι πήρε τη θέση του Brian Johnson, ως frontman των AC/DC, στο πλαίσιο της τρέχουσαν περιοδείας του συγκροτήματος. Η περιοδεία τελειώνει στις 12/6 στο Άαρχους της Δανίας. Αμέσως μετά την περιοδεία με τους AC/DC, ο Axl Rose θα συνεχίσει με τους Guns N' Roses στην "Not In This Lifetime" καλοκαιρινή περιοδεία σε στάδια.

Ιδού ο Axl σε μεγάλα κέφια: