Παγκόσμια θλίψη: Νεκρός βρέθηκε ο πρίγκιπας της ποπ Prince! [vds]

21.04.2016
Σοκ και θλίψη στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Nεκρός μέσα στo πολυτελές στούντιό του βρέθηκε ο Πρινς, σε ηλικία 57 ετών! Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από το TMZ.com, το άψυχο σώμα του γνωστού καλλιτέχνη βρέθηκε στο συγκρότημα Πέισλι Παρκ στην Μινεσότα, νωρίς το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα).

«Με θλίψη επιβεβαιώνω πως ο θρυλικός καλλιτέχνης, Πρινς Ρότζερ Νέλσον, πέθανε, σε ηλικία 57 ετών», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, προσθέτοντας πως, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια θανάτου. Όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, η αστυνομία διεξάγει έρευνα.

Θυμίζουμε πως, την περασμένη Παρασκευή, ο Πρινς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έπειτα από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο του να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Ιλινόι.

Ο τραγουδοποιός είχε δώσει συναυλία στο «The Fox Theatre» της Ατλάντα την περασμένη Πέμπτη, ενώ, την Κυριακή που μας πέρασε, οι παπαράτσι τον φωτογράφησαν να κάνει ποδήλατο κοντά στο σπίτι του.

Τραγική ειρωνεία στην τελευταία του ζωντανή εμφάνιση στο Paisley Park το Σάββατο 16 Απριλίου φώναξε στο πλήθος: «Wait a few days before you waste any prayers» -δηλαδή «Περιμένετε μερικές μέρες πριν ξοδέψετε τις προσευχές σας».