Εμφανίστηκε ο «κρυφός» γιος του Prince από τη φυλακή και διεκδικεί την κληρονομιά [photos]

12.05.2016
Ο Κάρλιν Q. Γουίλιαμς, ένας 39χρονος κρατούμενος σε ομοσπονδιακή φυλακή, ισχυρίζεται πως είναι ο γιος του θρύλου της μουσικής και μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας του.

Οι αξιώσεις του κατατέθηκαν από τον δικηγόρο του, στο ίδιο δικαστήριο όπου τα αδέρφια του μουσικού ζητούν το μερίδιό τους από την περιουσία του.

Ο Γουίλιαμς ισχυρίζεται πως η μητέρα του τον Ιούλιο του 1976 είχε ερωτική επαφή με τον Prince, τότε ενός άσημου τραγουδιστή, σε ξενοδοχείο στην πόλη του Κάνσας. Η μητέρα του Γουίλιαμς, Μάρσα Χένσον, λέει πως αυτή και ο τραγουδιστής ήπιαν κρασί στο λόμπι ενός ξενοδοχείου και στη συνέχεια έκλεισαν δωμάτιο σε ένα άλλο ξενοδοχείο.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως ξέρει ότι ο γιος της είναι παιδί του Prince επειδή δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις με κανέναν έξι εβδομάδες πριν την υποτιθέμενη συνάντησή της με τον τραγουδιστή και μέχρι που γέννησε το γιο της. Ο Prince θα πρέπει να ήταν τότε 17 ή 18 ετών. Στην κατάθεσή της η Χένσον, υποστηρίζει πως ο γιος του Prince γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1977.

Ο Γουίλιαμς ζητά να του γίνει εξέταση DNA για να αποδείξει πως όντως είναι γιος του τραγουδιστή. Ο Γουίλιαμς εκτίει ποινή 92 μηνών σε ομοσπονδιακή φυλακή του Κολοράντο για κατοχή πυροβόλου όπλου από εγκληματία.

Την περασμένη εβδομάδα, δικαστήριο της Μινεσότα διόρισε ειδικό διαχειριστή της περιουσίας για να διαπιστώσει πως έχουν ενημερωθεί όλοι οι πιθανοί κληρονόμοι. Διέταξε επίσης, ιατροδικαστή να πάρει δείγμα αίματος του Prince και να το δώσει στον διαχειριστή, για εξέταση DNA από άτομα που μπορεί να ισχυριστούν πως είναι απόγονοι του Prince.

Ο Γουίλιαμς είναι επίσης μουσικός, καθώς σε διάφορους ιστότοπους προωθεί τα ραπ τραγούδια του, ενώ ακόμη και αν αποδειχθούν βάσιμοι οι ισχυρισμοί του δεν θα είναι ο μοναδικός διεκδικητής της κληρονομιάς, καθώς δικαίωμα προβάλουν και οι δυο πρώην σύζυγοι του Prince, Μανουέλα Τεστολίνι και Μάιτε Γκαρσία, όπως και η αδερφή του δημιουργού, Τίκα Νέλσον. Ο μόνος αναγνωρισμένος γιος του Prince, Μπόι Γκρέγκορι Νέλσον απεβίωσε λίγο μετά την γέννηση του το 1996 από επιπλοκές που προήλθαν από το Σύνδρομο Φάιφερ από το οποίο και έπασχε.