Έφυγε από τη ζωή μέλος των Nine Inch Nails!

19.08.2016
Πέθανε σε ηλικία μόλις 50 ετών. Ο μουσικός βρισκόταν στο συγκρότημα από το 1991 ως το 1994. Ο πρώην Keyboard player James Woolley, οποίος συνεργάστηκε με τους Nine Inch Nails στο πιο πετυχημένο τους άλμπουμ The Downward Spiral, του 1994, έφυγε από τη ζωή.

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε στο Facebook από την πρώην σύζυγό του Kate Van Buren: «Ο James πάντα στάθηκε κοντά στα παιδιά του. Αγαπούσε πολύ το να είναι πατέρας. Λόγω των σοβαρών τραυματισμών του στον αυχένα και την σπονδυλική στήλη, δεν ήταν σε θέση να κάνει πολλές σωματικές δραστηριότητες μαζί τους, αλλά αγαπούσε πολύ να κάθεται μαζί τους να ζωγραφίζει, να τους διδάσκει πιάνο ή ακόμα απλά να χαζεύει την φύση μαζί τους. Πέρασε και στα τρία παιδιά του καταπληκτικά μουσικά και καλλιτεχνικά ταλέντα»



Εκτός των Nine Inch Nails, ο Woolley συνεργάστηκε και με τον frontman των Judas Priest Rob Halford στα προσωπικά του σχήματα καθώς και έπαιζε στο δικό του project, το Void. Αποχώρησε από το συγκρότημα των Nine Inch Nails το 1994 για οικογενειακούς λόγους και αντικαταστάθηκε από τον Charlie Clouser.

Τα αίτια του θανάτου δεν ανακοινώθηκαν.