Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας

09.02.2004
Σε όσους προβληματίζονται για τη γεύση της καθημερινότητας ευελπιστεί να δώσει και λύσεις αυτό το βιβλίο. Σ' αυτόν τον τόμο θα βρείτε 145 συνταγές για φαγάκια χωρίς κρεατικά, που μπορούν να λειτουργήσουν ως αυτόνομα γεύματα.
Σύμφωνα με το σύγχρονο τρόπο ζωής, η βραδινή έξοδος έχει ταυτιστεί με το φαγητό. Πηγαίνουμε συνήθως σε όμορφα εστιατόρια μαζί με φίλους και συνεργάτες και παραγγέλνουμε μεγάλα γεύματα με ορεκτικά, πρώτο και δεύτερο πιάτο, σαλάτα και επιδόρπιο...
Ομως τι γίνεται όταν γυρνάμε κουρασμένοι από τη δουλειά και θέλουμε να φάμε κάτι ελαφρύ και χουζούρικο και όχι το γεύμα της Μαρίας Αντουανέτας; Από την άλλη πλευρά πυκνώνουν οι έγκυρες επιστημονικές φωνές που προτρέπουν να προσέχουμε το φαγητό και σ' αυτό το σημείο δημιουργείται ένα αγχωτικό αδιέξοδο.
Σε όσους προβληματίζονται για τη γεύση της καθημερινότητας ευελπιστεί να δώσει και λύσεις αυτό το βιβλίο. Σ' αυτόν τον τόμο θα βρείτε 145 συνταγές για φαγάκια χωρίς κρεατικά, που μπορούν να λειτουργήσουν ως αυτόνομα γεύματα. Μπορούν επίσης να καλύψουν τις ανάγκες της καθημερινότητας των ανθρώπων που νηστεύουν είτε για λόγους πνευματικούς είτε για λόγους....χοληστερόλης. Ακόμα, θα βρουν λύσεις για το καθημερινό τραπέζι όσοι επιθυμούν να τρώνε απλά και υγιεινά φαγητά αλλά όχι απλοϊκά και άνοστα.
Υπάρχουν άλλωστε άλλοι δύο τόμοι με την "Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας". Στον ένα έχουν καταχωριστεί τα "Φαγάκια με κρεατικά" και στον άλλο " Οι Σαλάτες, γλυκίσματα και άλλα".

Εκδόσεις Καστανιώτη
Τίτλος: Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας, Φαγάκια χωρίς κρέας
Συγγραφέας: Ευη Βουτσινά
Σελίδες: 175
ISBN: 960-03-3650