"Καυτά" φιλιά στην Cubanita!

10.02.2004
Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; Μετά το ψύχος των τελευταίων ημερών η Cubanita μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί! "Καυτά" φιλιά, super διαγωνισμοί, χάπενινγκ και...άφθονο ρούμι περιμένουν τους φίλους του Cubanita
Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; Μετά το ψύχος των τελευταίων ημερών η Cubanita μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί! "Καυτά" φιλιά, super διαγωνισμοί, χάπενινγκ και...άφθονο ρούμι περιμένουν τους φίλους του Cubanita, την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στο "Besame mucho" party!

Παραμονές Αποκρεών και το Cubanita παρουσιάζει κάτι εντελώς διαφορετικό στους αγαπημένους φίλους του. Ένα πάρτι με πολύ κέφι, διαγωνισμούς με αρκετές εκπλήξεις, guest dj και...πολύ-πολύ "αγαπησιάρικη" διάθεση, στον απόλυτο χώρο της Latin διασκέδασης, στην καρδιά της Αθήνας!

Ο guest dj Socrates με τον Oscar Ponse και το 7μελες συγκρότημά του από την Αβάνα, θα επιμεληθούν το μουσικό κομμάτι της βραδιάς, ώστε να μείνει αξέχαστη σε όλους!! Μαζί τους θα βρίσκονται και πέντε χορεύτριες που θα ξεσηκώνουν τον κόσμο και θα ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα...ύψη!!

Αυθεντική κουβανέζικη μουσική, καθώς κι επιλεγμένα κομμάτια από salsa, mambo, cha-cha-cha, meringue & rumba θα είναι το "όχημα" που θα μας ταξιδέψει νοερά στο μακρινό παράδεισο, την Κούβα!
Μη χάσετε την ευκαιρία την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου να ζήσετε το απόλυτο ξεφάντωμα στους ρυθμούς του "Besame mucho" και αν αφεθείτε στην αυθεντική Latin μουσική του Cubanita.


Καραϊσκάκη 28, Πλ. Ψυρρή
Τηλ: 210- 3314605