Το "Αίμα του Φλαμένκο" στο θέατρο Badminton

09.04.2009
Μαζί με την εκρηκτική εντεκαμελή χορευτική ομάδα Nuevo Ballet Espanol, oι δύο κορυφαίοι της Ανδαλουσιανής χορευτικής σκηνής, Rojas και Rodriguez, έρχονται στο θέατρο Badminton, από τις 5 εώς τις 10 Μαίου, αποφασισμένοι να αλλάξουν ριζικά ότι νομίζατε ότι ξέρετε για το φλαμένκο.

Τι: Nuevo Ballet Espanol "Sangre Flamenca"
Πότε: 5 - 10 Μαΐου 2009
Πού: Θέατρο Badminton

«To φλαμένκο δε θα ‘ναι ποτέ πια το ίδιο» έγραψε η εφημερίδα Metro, επικυρώνοντας την προσπάθεια των Rojas και Rodriguez, να βουτήξουν στην κλασική παράδοση, προκειμένου να δημιουργήσουν κάτι εντελώς καινούργιο, φρέσκο και ανατρεπτικό, το «νέο» φλαμένκο.

Μαζί με την εκρηκτική εντεκαμελή χορευτική ομάδα Nuevo Ballet Espanol, oι δύο κορυφαίοι της Ανδαλουσιανής χορευτικής σκηνής, έρχονται στο θέατρο Badminton, από τις 5 εώς τις 10 Μαΐου, αποφασισμένοι να αλλάξουν ριζικά ότι νομίζατε ότι ξέρετε για το φλαμένκο.

Συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεκίνησε με την ίδρυση του σχήματος, το 1995 και βρίσκοντάς τους από τότε, συνέχεια στην πρωτοπορία του ισπανικού χορού, οι Nuevo Ballet Espanol συνδυάζουν την παράδοση με την ποπ αισθητική, μεταδίδοντας τη φλόγα και τη ζεστή, παθιασμένη «ανάσα» ενός κανούργιου, αστραφτερού φλαμένκο.

Δυναμικοί, γοητευτικοί και αναπάντεχοι, οι Angel Rojas και Carlos Rodríguez με τη νέα τους «καυτή» παράσταση Sangre Flamenca, δεν φοβούνται να τολμήσουν, να πειραματιστούν, και να ανατινάξουν, διαχωριστικές γραμμές και καλλιτεχνικές προκαταλήψεις, φλερτάρωντας με το θέατρο, τη τζαζ και τη σύγχρονη μουσική παράδοση.

Μαζί τους ζωντανά, το εκπληκτικό μουσικό γκρουπ Mahera, ο special guest στα κρουστά Diego «El Negro» Alvarez και η παθιασμένη φωνή της Maria del Mar Fernandez σε μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε.


Τιμές εισιτηρίων:
Τρ, Τετ, Πεμ 21:00
Α ζώνη: 50€, Β ζώνη: 40€
Γ ζώνη: 30€, Δ Ζώνη: 20€
Ε Ζώνη: 10€

Παρ, Σαβ, Κυρ 21:00 & Κυρ 17:00
Α ζώνη: 55€, Β ζώνη: 45€
Γ ζώνη: 35€, Δ Ζώνη: 25€
Ε Ζώνη: 15€

Διάρκεια: 90' χωρίς διάλειμμα
Εισιτήρια διαθέσιμα ticketnet.gr και στα φυσικά σημεία πώλησης.