Ρεβεγιον στο Metropolitan Hotel

16.12.2005
Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, στην αίθουσα AEGEAN SEA του ξενοδοχείου Metropolitan μπορείτε να κάνετε ρεβεγιόν με ένα πλούσιο μενού και υπό τους ήχους ζωντανής ορχηστρας με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ
Παραμονή Χριστουγέννων στην αίθουσα AEGEAN SEA (ώρες 22:00 έως 04:00). Ορχήστρα με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο

Ουρές καραβίδας, μενταγιόν καπνιστού σολομού με μους από τυρί Φιλαδέλφεια, μάραθο και αυγά ψαριού, πράσινα σαλατικά με μήλο και μέλι, σάλτσα Βινεγκρέτ.
Βελουτέ από πράσινα σπαράγγια, νιφάδες γραβιέρας και μαύρη τρούφα.
Φιλετάκια πεσκανδρίτσας στον ατμό με σπανάκι, μανιτάρια πορτσίνι και σαντερέλ, σάλτσα από το ζωμό πετρόψαρων με άρωμα λουίζας και σαφράν.
Σορμπέ φράουλας με σαμπάνια Moet et Chandon.
Παραδοσιακή γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα, σύκα, κουκουνάρια κρέμα πολέντας με λάδι βανίλιας, γλυκιά κολοκύθα, κέικ πολέντας και σάλτσα Cranberry ή Χοιρινό φιλετάκι γεμιστό με άσπρη και καπνιστή σκαρμότσα, κάστανα και σύκα γλασέ, γλυκιά κολοκύθα, κέικ πολέντας και σάλτσα σαρκυτιέρ.
Ελληνικά και εισαγόμενα τυριά με άσπρα και μαύρα κριτσινάκια.
Χριστουγεννιάτικη μαγεία με γέμιση Black Forest, αχλάδι βρασμένο σε κόκκινο κρασί με σάλτσα γλυκόριζας και χωνάκι με άρωμα τζίντζερ γεμιστό με παρφαί σαφράν.
Καφές
Μίνι μελομακάρονα και κουραμπιέδες
Τιμή κατ' άτομο 90€ (χωρίς κρασί)

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ MENΟΥ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην αίθουσα AEGEAN SEA (ώρες 22:00 έως 04:00). Ορχήστρα με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο

Παρφαί φουα γκρα σε δύο χρώματα με ζελέ μοσχάτου, πράσινο πιπέρι και κονφί σταφυλιού με ματζουράνα, σάλτσα Κάμπερλαντ και πράσινα τρυφερά σαλατικά.
Βελουτέ με κάστανα και καραβίδες, κρουτόν Παρμεζάνας.
Μισός αστακός ψητός με μανιτάρια και χαμόν γκρατιναρισμένος με κόκκινη Ολλανδαίζ.
Σορμπέ λεμονιού με τζιν.
Νουαζέτες ελαφιού σε στρώμα γλυκοπατάτας, καραμελωμένα κυδώνια και σελινόριζα, σάλτσα με πόρτο, κανέλα και φραγκοστάφυλλο ή Μοσχαρίσια φιλετάκια γάλακτος με πατάτα ρόστι, λαχανικά Παριζιέν, φρέσκα μανιτάρια, σάλτσα κρέμα με λευκή τρούφα.
Ψητό καμαμπέρ με τριαντάφυλλο κουταλιού.
Μους γκρατινέ από μάνγκο και φρούτα του πάθους, σε μπισκότο φουντουκιού, παγωτό σοκολάτα με πορτοκάλι γλασέ με γκραν μαρνιέ.
Καφές
Μίνι μελομακάρονα και κουραμπιέδες
Τιμή κατ' άτομο 110€ (χωρίς κρασί)

Ξεν. Metropolitan, Λ. Συγγρού 385
Για κρατήσεις τηλ.: 210 - 9471000.