Kινέζικο τσίρκο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

03.10.2006
Η εκπληκτική ακροβατική ομάδα που εδώ και μια πενταετία τροφοδοτεί με performers το διάσημο Cirque de Soleil έρχεται επιτέλους και στην χώρα μας!
Τι: Mega China Circus
Πότε- Που: Από 26 Οκτωβρίου μέχρι 3 Δεκεμβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Η παράσταση Mega China Circus παρουσιάζεται στο Γυάλινο μουσικό θέατρο από την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2006 ως τις 3 Δεκεμβρίου 2006.

Η εκπληκτική ακροβατική ομάδα που εδώ και μια πενταετία τροφοδοτεί με performers το διάσημο Cirque de Soleil έρχεται επιτέλους και στην χώρα μας!
Η ομάδα που κατάφερε και μπήκε στην Disneyland και έδωσε παραστάσεις δίπλα σε όλους τους διάσημους ήρωες των μικρών μας φίλων έρχεται και στην Ελλάδα.

Το Mega China Circus είναι ένα υπερθέαμα υψηλών τεχνικών απαιτήσεων, με ακροβατικά νούμερα, πολεμικές τέχνες, παντομίμα, αλλά και τα γνωστά μας νούμερα με πιάτα που στριφογυρνάνε, ποδήλατο με 30 αναβάτες, τις Ανθρώπινες «πυραμίδες» με τα κρυστάλλινα μπολ, τα θαυμαστά Σάλτα μέσα από στεφάνες, τους διάσημους δράκους αλλά και τεχνικές της κινεζικής όπερας, εντυπωσιακά παραδοσιακά κοστούμια και φόντο το παλιό Πεκίνο και το μεγάλο Σινικό Τείχος.

Το Γυάλινο Μουσικό θέατρο μετά την μεγάλη επιτυχία του Κινέζικου τσίρκου από την Σαγκάη που φιλοξένησε τον περασμένο Φλεβάρη, φέρνει άλλη μια ομάδα κινέζων ακροβατών που αναμένεται να μας εντυπωσιάσει με τα κατορθώματά της.

Η ακροβατική τέχνη στην Κίνα έχει ιστορία τριών χιλιάδων χρόνων. Χάρη σε αυτή τη μεγάλη παράδοση, οι κινέζοι ακροβάτες θεωρούνται τα διαμάντια της ανατολικής τέχνης. Το θέαμα που προσφέρουν αποτελεί υψηλή τέχνη, που στηρίζεται στην τέλεια τεχνική, την πλαστικότητα των σωμάτων, την αρμονία των κινήσεων, την εύθραυστη ισορροπία.
Η συγκεκριμένη ομάδα με έδρα την Κίνα έχει περιοδεύσει σε σαράντα και πλέον χώρες δίνοντας χιλιάδες παραστάσεις και αποσπώντας πολλά βραβεία εντός και εκτός Κίνας.