«Τρελές γαζέλες σε... ψηλά τακούνια» στο θέατρο Γκλόρια

09.10.2006
«Τρελές γαζέλες ... σε ψηλά τακούνια», το έργο του Jean Marie Chevret θα παρουσιαστεί στο θέατρο Γκλόρια σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη με την Αννα Ανδριανού, τη Μαρία Γεωργιάδου και την Κατερίνα Διδασκάλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
«Τρελές γαζέλες ... σε ψηλά τακούνια», το έργο του Jean Marie Chevret θα παρουσιαστεί στο θέατρο Γκλόρια σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη με την Αννα Ανδριανού, τη Μαρία Γεωργιάδου και την Κατερίνα Διδασκάλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η εργένικη ζωή στα 40 και κάτι... Ελευθερία; Προσωπική επιλογή; Ή οι αναπόφευκτες συνέπειες των λαθών του παρελθόντος;

Τρεις παιδικές φίλες, που περνούν κρίση ηλικίας, αποφασίζουν να συγκατοικήσουν στο σπίτι της μιας για να απαλύνουν τον πόνο τους.
Η Μαρτίν (Άννα Αδριανού) προσπαθεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο άντρας της την παράτησε μετά από είκοσι χρόνια γάμου για μια πιτσιρίκα. Μια ευγενική και συμπαθητική γυναίκα που έχει μάθει να είναι πρώτα από όλα σύζυγος.

Η ‘Ανι ( Μαρία Γεωργιάδου) έχει μόλις απολυθεί από τη δουλειά της μετά από είκοσι χρόνια στο CLUB MED. Είναι η γυναίκα που πιστεύει ότι όλοι οι άντρες ανά την υφήλιο είναι ερωτευμένοι μαζί της και είναι αδύνατον να της αντισταθούν!

Η Μίκι ( Κατερίνα Διδασκάλου) εδώ και είκοσι χρόνια αναζητά τον ιδανικό άντρα αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να τους τρομάζει όλους και να τους διώχνει μακριά. Είναι μια γυναίκα δυναμική, ανεξάρτητη και πολύ όμορφη.

Οι τρεις φίλες βρίσκουν και πάλι την ξεγνοιασιά τους, ξαναζούν την εφηβεία τους και το σπίτι μετατρέπεται στο λημέρι τους όπου απαγορεύονται ρητά οι άντρες!

Μοναδική εξαίρεση ο Λόικ (Γιάννης Δρίτσας), ο γκέι φοιτητής του διπλανού διαμερίσματος. Μια άφιξη εκτός προγράμματος όμως αναστατώνει το σύμπαν τους και διαταράσσει τις μεταξύ τους σχέσεις.
Ο Γκιγιώμ ( Δημήτρης Πλειώνης), είναι ο γιός της τέταρτης φίλης. Ένα πολύ όμορφο αγόρι που αναρρώνει από τον πρόσφατα διαλυμένο αρραβώνα του και γίνεται η λεία στο σαφάρι στο οποίο επιδίδονται οι τρεις φίλες!
Η παρουσία του τινάζει στον αέρα τις αποφάσεις των γυναικών υπό το χλευαστικό βλέμμα του Λόικ.
Ακολουθεί ένας πανικός που σαρκάζει τις ερωτικές σχέσεις και τους ρόλους των?τριών φύλων!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Μετάφραση- διασκευή: Χάρης Βορκάς
Σκηνοθεσία : Κοραής Δαμάτης
Σκηνικά: Κοραής Δαμάτης
Κοστούμια Μάγδα Κασάπογλου
Μουσική επένδυση Θοδωρής Λεμπέσης

Παίζουν: Αννα Ανδριανού, Μαρία Γεωργιάδου, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Δρίτσας, Δημήτρης Πλειώνης