Οι Dead Moon στην Ελλάδα

26.10.2006
Οι Dead Moon είναι ένας από τους ζωντανούς θρύλους του rock n roll και συγχρόνως το απόλυτο πρότυπο DIY αυτάρκειας.

Οι Dead Moon είναι ένας από τους ζωντανούς θρύλους του rock n roll και συγχρόνως το απόλυτο πρότυπο DIY αυτάρκειας. Ο ηγέτης τους Fred Cole είναι ένας βετεράνος του garage rock, από τις ένδοξες μέρες των Weeds και των Lollipop Shoppe στα 60ς, μέσα από τα «σκοτεινά» 70ς με τους Zipper και τους Rats και μέχρι σήμερα με τους Dead Moon αντιπροσωπεύει όλη την αισθητική φιλοσοφία του rock με έναν τρόπο που φαντάζει ολοένα και πιο πειστικός παρά τα χρόνια του.

Η ένταση και η ζωτικότητα των Dead Moon και της μουσικής τους γεννάει σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με την αξιοπιστία των νέων rock γκρουπ αποκαθιστώντας τη μουσική αυτή για άλλη μια φορά ως επικίνδυνη. Η Sub Pop σε συνεργασία με τον Fred Cole πρόσφατα έθεσε σε κυκλοφορία την απόλυτη ανθολογία των Dead Moon: ένα best of από όλα τα άλμπουμ στην Tombstone και τη Music Maniac σε ένα διπλό CD με 49 κομμάτια που βαθμολογήθηκε από το Uncut με 5 αστέρια!

Με αφορμή αυτή την κυκλοφορία οι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ Dead Moon έρχονται στην Ελλάδα για ένα mini tour που υπόσχεται πολλές συγκινήσεις!

25 Οκτωβρίου, Μύλος, Θεσσαλονίκη|
26 Οκτωβρίου, Domus, Αλεξανδρούπολη
27 Οκτωβρίου, B Live, Λάρισα
28 Οκτωβρίου, Underworld, Αθήνα
30 Οκτωβρίου, Εν Πλω, Αγρίνιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ