Ο Adam Nussbaum στο Μικρό Μουσικό Θέατρο

03.12.2006
Ένας από τους σπουδαιότερους drummer της τζαζ ο Adam Nussbaum, κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη, για τέσσερις εμφανίσεις στην Ελλάδα.
Ένας από τους σπουδαιότερους drummer της τζαζ ο Adam Nussbaum, με συνεργασίες και δισκογραφία με τους σπουδαιότερους τζαζ μουσικούς, όπως Michael Brecker, John Scofield, John Abercrombie, Mike Stern, Steve Swallow, Toots Thielemans, Sonny Rollins, Stan Getz, Gary Burton, Gil Evans orchestra, Carla Bley big band, Joe Sample, Sheila Jordan, James Moody και πολλούς άλλους, ενεργός από τη δεκαετία του 70, κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη, για τέσσερις εμφανίσεις στην Ελλάδα.

Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Τρίκαλα και Αθήνα θα φιλοξενήσουν το μουσικό σχήμα που αποτελείται από τον Δημήτρη Βασιλάκη στο τενόρο και σοπράνο σαξόφωνο, τον Γιάννη (Σουηδό) Παυλίδη στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Λάκη Τζήμκα στο κοντραμπάσο και φυσικά τον Adam Nussbaum στα τύμπανα.

Το ύφος του κουαρτέτου θα κινηθεί κυρίως στη modern jazz, με περισσότερο αυθεντικές συνθέσεις των μελών και με γνώμονα την ευαισθησία, την ενέργεια, το δυναμισμό και το μοναδικό στυλ του σπουδαίου Adam Nussbaum στο jazz drumming.

Είσοδος > 15 €
Έναρξη > 22:00
Μικρό Μουσικό Θέατρο: Βεΐκου 33 Κουκάκι, 210 9245644
www.smallmusictheatre.gr