Οι CSS στο Gagarin 205

14.12.2006
Άλλη μια σπουδαία Πέμπτη για το Gagarin 205 Live Music Space! Στις 14 Δεκεμβρίου, ένα από τα πιο hot ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, η εκρηκτική Βραζιλιάνικη μπάντα των CSS, θα καταλάβει τη σκηνή!
Άλλη μια σπουδαία Πέμπτη για το Gagarin 205 Live Music Space! Στις 14 Δεκεμβρίου, ένα από τα πιο hot ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, η εκρηκτική Βραζιλιάνικη μπάντα των CSS, θα καταλάβει τη σκηνή του club της Λιοσίων για να ξεσηκώσει το αθηναϊκό κοινό με τα post dance punk τραγούδια και την μοναδική σκηνική της παρουσία.

Πέντε κορίτσια - στα φωνητικά, τις κιθάρες και τα synths και ένας drummer που έχουν κάνει ολόκληρη τη Βρετανία να μιλάει για τις συναυλίες τους, οι Cansei de Ser Sexy, όπως είναι το πλήρες όνομά τους, πραγματικά θριαμβεύουν στη μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης, βλέποντας τις μετοχές τους να ανεβαίνουν, ημέρα με την ημέρα, όλο και πιο ραγδαία. Η βραδιά θα ανοίξει με την εμφάνιση ενός ακόμα νέου και ιδιαίτερα ελπιδοφόρου ονόματος, αυτή τη φορά από την Βρετανική σκηνή.

Το τριμελές (δύο κορίτσια και ένα αγόρι) σχήμα των Research αποτελεί μία από τις τελευταίες μεταγραφές της EMI ο Guardian έγραψε, χαρακτηριστικά, πως είναι σαν να απέκτησε η Μίλαν έναν παίκτη από την ομάδα μιας τοπικής pub! ? η οποία στις, a la Beach Boys και Motown, pop μελωδίες του νέου αυτού group διέκρινε ένα ταλέντο που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Ένα special double bill show με δύο νέα και ιδιαίτερα ?καυτά? ονόματα, από εκείνα που κάθε μουσικόφιλος που θεωρεί πως παρακολουθεί από κοντά τα δρώμενα στη σύγχρονη pop / rock σκηνή θα ήθελε να δει. Ακριβώς τη στιγμή που ο ξένος Τύπος ασχολείται καθημερινά μαζί τους και τα venues όπου εμφανίζονται γεμίζουν ασφυκτικά. Και αυτό το επισημαίνουμε διότι πολλοί είναι εκείνοι που γκρινιάζουν για το ότι δε γίνονται καλές συναυλίες στη χώρα μας, λέγοντας πως έρχονται, ως επί το πλείστον, ξεπερασμένοι βετεράνοι ή τα, ίδια και τα ίδια, πέντε - έξι εμπορικά ονόματα που βγάζουν εγγυημένα τα λεφτά τους.

Ίσως, μέχρι πρότινος, να είχαν δίκιο αλλά πλέον όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά μπορεί να δει, από τους Metric και τους Art Brut μέχρι τους CSS και τους Research (για να αναφέρουμε μερικά από τα νέα ονόματα που έχει φέρει το τελευταίο διάστημα η Astra στη χώρα μας), φρέσκα και άκρως ενδιαφέροντα συγκροτήματα στο ξεκίνημα τους.

Για τους πιο ενθουσιώδεις, κατατοπισμένους και.... γρήγορους τα πρώτα 100 εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ. Η διάθεσή τους γίνεται, αποκλειστικά, στο Ticket Point, Ακαδημίας & Γενναδίου 3, πίσω από το ναό της Ζωοδόχου Πηγής, όπου εκτός από εισιτήρια για όλες μας τις συναυλίες διατίθενται CDs και DVDs συγκροτημάτων και καλλιτεχνών που έχει φέρει ή θα φέρει η Astra στην Ελλάδα, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Η προπώληση θα συνεχιστεί, στην τιμή των 25 ευρώ, τόσο από το Ticket Point, όσο και από το Vinyl Microstore (Διδότου 34), το Rock and Roll Circus (Σίνα 21) και το www.i-ticket.gr, όπου γίνονται και τηλεφωνικές κρατήσεις - πάντα με τη χρήση πιστωτικής κάρτας - στα τηλέφωνα 801 11 60000 (από σταθερό) και 210 6786000 (από κινητό).

Doors Open: 21:00
Τιμή Εισιτηρίου: 25 ευρώ (Προπώληση) 27 ευρώ (Ταμείο)

Τα πρώτα 100 κοστίζουν 20 ευρώ (διάθεση μόνο από το Ticket Point)

Προπώληση: Ticket Point (Ακαδημίας & Γενναδίου 3, πίσω από το ναό της Ζωοδόχου Πηγής), Vinyl Microstore, Rock’n’Roll Circus και i-ticket.gr (τηλ. 801 11 60000 και 210 6786000)