Η Μύκονος δεν ξεχνιέται!

04.12.2006
Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, το Argo Bar στου Ψυρρή γιορτάζει τα 27α γενέθλιά του με ένα τρόπο τον οποίο θα συζητάμε για πάρα πολύ καιρό
Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, το Argo Bar στου Ψυρρή γιορτάζει τα 27α γενέθλιά του με ένα τρόπο τον οποίο θα συζητάμε για πάρα πολύ καιρό.

Η θεματική του πάρτι είναι: "Η Μύκονος δεν ξεχνιέται" ("Myconos Remembered") και αναφέρεται στην ίδρυση του Argo Bar στο νησί του Αιγαίου, το οποίο ζει και βασιλεύει ακόμα και τώρα! Το πάρτι θα έχει όλα αυτά τα στοιχεία των μικρών σοκακιών της Μυκόνου που μας κάνουν να περνάμε καλά απ' το Πάσχα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού: χορεύτριες, τραπεζάκια έξω, ο κλόουν Tony της Μυκόνου, drag σόου, σούπερ κοκτέιλ με φρέσκους χυμούς και μουσική από προηγούμενες δεκαετίες με τους καλύτερους DJ της Μυκόνου, μεταξύ των οποίων είναι και ο οικοδεσπότης DJ Αντρέας.

Η λίστα με τις προσκλήσεις είναι πραγματικά απίστευτη και περιέχει ονόματα γνωστών της Ελληνικής show biz και μοντέλων. Παρ' όλα αυτά, αυτοί οι οποίοι έχουν την μεγαλύτερη αξία για τους οργανωτές του πάρτι είναι οι χιλιάδες πελάτες του μαγαζιού, οι οποίοι έχουν και πολλές αναμνήσεις απ' το Argo.

Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι το γεγονός πως κανένας απ' τους θιασώτες της Μυκονιάτης διασκέδασης δεν πρέπει να να χάσει αυτό το πάρτι, το οποίο θα λάβει μέρος στη καρδιά του χειμώνα αλλά θα έχει όλα αυτά τα στοιχεία που βρίσκουμε στη Μύκονο το καλοκαίρι. Θα μοιραστούν και πλούσια δώρα για τους πρώτους πελάτες που θα φτάσουν, ενώ θα υπάρχει αναφορά και στη παγκόσμια ημέρα κατά του Aids.

Όπως πάντα, η είσοδος είναι ελεύθερη, όπως και το τι θα φορέσει ο καθένας. Το κλαμπ περιμένει καλό καιρό την επόμενη Κυριακή και σκοπεύει να διοργανώσει το πάρτι τόσο μέσα όσο και έξω απ' την κεντρική αίθουσα για να δώσει μία πλήρη γεύση Μυκόνου.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:30
BAR ARGO Μύκονος Αισχύλου 31, Ψυρρή
210-3248664, 6938-676734

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ