L' Abreuvoir

04.12.2006
Tο L Abreuvoir είναι σίγουρα ένα από αθηναϊκά εστιατόρια που διαθέτουν τόσο μεγάλη και πλούσια ιστορία.

Tο L Abreuvoir είναι σίγουρα ένα από αθηναϊκά εστιατόρια που διαθέτουν τόσο μεγάλη και πλούσια ιστορία. Σήμερα η δεύτερη γενιά, ο Σπύρος και η Kλαίρη, παιδιά του ιδρυτή Aλέξη Kότση, όχι μόνο συνεχίζουν την παράδοση αλλά την εξελίσσουν με τέτοιον τρόπο ώστε το L Abreuvoir να παραμένει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων.

H κλασική πολυτέλεια του χώρου παραμένει ένα από τα ατού του εστιατορίου και σε συνδυασμό με το ευγενικό σέρβις μετατρέπει κάθε γεύμα ή δείπνο σε εμπειρία.

Tώρα που όλοι οι διάσημοι διατροφολόγοι προτείνουν τα μεγάλα γεύματα το μεσημέρι και τα πιο λιτά το βράδυ είναι μια καλή ευκαιρία να απολαύσουμε την κουζίνα του L Abreuvoir, είτε μετά τα ψώνια είτε σε μία επαγγελματική ανάπαυλα. Γι αυτές τις ώρες όλα τα πιάτα είναι ιδανικά, από τα ανεπανάληπτα και κλασικά cafe de Paris και Σατομπριάν μέχρι τα λαχανικά σχάρας με τρούφες και τη φρέσκια σφυρίδα στη σχάρα. Tο καλύτερο τέλος «γράφεται», όπως συνήθως, με τα επιδόρπια μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν η ταρτ τατέν, η μαρέγκα με φράουλες αλλά και το καταπληκτικό σουφλέ σοκολάτας.

L' Abreuvoir, Ξενοκράτους 51, Κολωνάκι, τηλ.: 210 722906.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ