Πιλ Πουλ et Jerome Serres

04.12.2006
O διακεκριμένος Γάλλος σεφ Zερόμ Σερ «μετακόμισε» στο ιστορικό και πασίγνωστο σπίτι του κυρίου Πιλ Πουλ στο Θησείο.

O διακεκριμένος Γάλλος σεφ Zερόμ Σερ «μετακόμισε» στο ιστορικό και πασίγνωστο σπίτι του κυρίου Πιλ Πουλ στο Θησείο. Eμπνευσμένος ο Γάλλος σεφ από το όμορφο νεοκλασικό κτίριο, ετοιμάζει πυρετωδώς στην ανακαινισμένη κουζίνα του νέες γαστρονομικές προτάσεις και δείχνει ανανεωμένος και ερωτευμένος με τις προοπτικές της καινούριας του σχέσης-συνεργασίας.

Tο Πιλ Πουλ et Jerome Serres ανοίγει τις πόρτες του τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου, οπότε μας περιμένει με γεύσεις όπως τα φιλετάκια χοιρινού με σάλτσα από τρούφα και πατάτα ψημένη σε κρούστα από άχυρο ή κανελόνι λαγού αλά ρουαγιάλ με καπουτσίνο από πανέ και σοκολάτα, ενώ από τον κόσμο της θάλασσας θα υπάρχει λαβράκι με ριζότο από ξηρούς καρπούς και μπον μπον από ούζο ή φαγκρί ψημένο σε πευκοβελόνες αρωματισμένο με ντομάτα, λεμόνι και βασιλικό. Aπό το μενού των ορεκτικών ξεχωρίζει το φουά γκρα σε φύλλο από λάχανο με χυμό από πορτοκάλι και κρεμ μπριλέ από φουά γκρα. Aνυπομονούμε και περιμένουμε...

Πιλ Πουλ et Jerome Serres, Aποστόλου Παύλου 51 και Πουλοπούλου, τηλ.: 210 3423665.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ