Οι Unheilig στο Underworld

02.02.2007
Οι Unheilig δημιουργήθηκαν το 1999 και η πρώτη επίσημη κυκλοφορία τους ήταν το single "Sage Ja" από τη Bloodline Records την ίδια χρονιά.
Οι Unheilig δημιουργήθηκαν το 1999 και η πρώτη επίσημη κυκλοφορία τους ήταν το single "Sage Ja" από τη Bloodline Records την ίδια χρονιά. Το 2001 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album της μπάντας "Phosphor" κερδίζοντας αμέσως διθυραμβικές κριτικές λόγω της ιδανικής μίξης των ηλεκτρονικών με τα παραδοσιακά rock στοιχεία, αλλά και της χαρακτηριστικής φωνής του Der Graff. Ακολούθησε μία περιοδεία στη Γερμανία και σε όλα τα μεγάλα festivals (Zillo Open Air, Wave Gothic Treffen Leipzig, Doomsday Festival, Woodstage Festival), προτού η μπάντα ξαναμπεί στο studio για να ηχογραφήσει το χριστουγεννιάτικο album "Froshes Fest".

Στην Γερμανία, οι Rammstein, θεωρούνται το μεγαλύτερο όνομα αλλά πλέον υπάρχουν ισάξιοι ανταγωνιστές τους. Με το "Freiheit" βίντεο-κλιπ τους να συγκλονίζει (στο τηλεοπτικό κανάλι VIVA παίζεται μανιωδώς!) και στις live εμφανίσεις τους να δημιουργούν vibes υπέρτατης ηδονής, οι Unheilig θα εντυπωσιάσουν όλους τους fans της industrial, gothic και metal σκηνής, στην μοναδική τους εμφάνιση επί Ελληνικού εδάφους, την Παρασκευή 2/2 στο Underworld club!

Band: Unheilig (GER)
Support: Hannibal
Date: Friday, 2nd February
Time: 20:30
Ticket Price: 23 euros
Venue: Underworld Club (Θεμιστοκλέους & Γαμβέττα 5)

www.underworldclub.gr Ticket Presale: Ticket House, Underworld Club, Dark Cell, Dark
Side