Ο Patrick Duff συναντάει τους Serpentine στο Αν Club

01.02.2007
Ο Patrick Duff συναντάει τους Serpentine σε ένα all-star αποχαιρετιστήριο live την 1η Φεβρουαρίου.
Ο Patrick Duff συναντάει τους Serpentine σε ένα all-star αποχαιρετιστήριο live την 1η Φεβρουαρίου!

Ο θρυλικός τραγουδιστής/συνθέτης, Patrick Duff , η κινητήρια δύναμη των Strangelove , θα αποτελέσει το βασικό πρόσωπο στην συνεχώς αυξανόμενη λίστα καλεσμένων που θα συμμετέχουν στο αποχαιρετιστήριο live των Serpentine πριν την στρατιωτική θητεία των 2 εκ των 3 μελών τους.

Το line-up θα αποτελείται από Spectral Fire , Patrick Duff και Serpentine που θα μοιραστούν την σκηνή με Monika και μέλη των My Wet Calvin , Mary and the Boy , Wild Honey , Modrec και Palindrome . Όποιος παρεβρεθεί στο live που θα πραγματοποιηθεί στο AN club την 1 η Φεβρουαρίου θα αποκτήσει δωρεάν την συλλεκτική, αριθμημένη έκδοση του ντεμπούτου E . P . των Serpentine με 4 tracks το οποίο θα είναι διαθέσιμο μόνο την συγκεκριμένη βραδιά. Θα ακολουθήσει after show party στο club Decadance με dj set από τα μέλη των Serpentine και τον dj Steven .

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 μ.μ., η πρώτη μπάντα θα ανέβει στην σκηνή στις 10 μ.μ..
Τα εισητήρια κοστίζουν 12 ευρω (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το E.P. των Serpentine το οποίο θα αποτελεί και την πρόκληση για το after show party).

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
PATRICK DUFF (STRANGE LOVE) MEETS SERPENTINE / SPECTRAL FIRE / SPECIAL GUEST: MONICA (WEST CALVIN) / MARY & THE BOY / WILD HONEY / MODREC / PALINDROME
ΕΝΑΡΞΗ: 21.00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12 EURO + (E.P. ΤΩΝ SERPENTINE)
http://www.myspace.com/theserpentineband
http://www.myspace.com/patrickduff