COFFEEEND/ SUN, RAIN IN LIFE/ PLAN B στο Planet Music!

11.02.2007
Μια emo rock βραδιά με τους πλέον νέους εκπροσώπους του ήχου που έχει κατακτήσει τη σχολική νεολαία!

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου
COFFEEEND/ SUN, RAIN IN LIFE/ PLAN B

Μια emo rock βραδιά με τους πλέον νέους εκπροσώπους του ήχου που έχει κατακτήσει τη σχολική νεολαία!


Οι Coffeeend σχηματίστηκαν τον Μάιο 2005 από τρεις φίλους από το σχολείο και σύντομα κέρδισαν φήμη στην emo rock κοινότητα η οποία τους καλοδέχτηκε! Έχουν παίξει σε δύο Modern Rock Festivals (Νοέμβριο 2005 και Δεκέμβριο 2006) και σε αρκετές άλλες συναυλίες με άλλα γκρουπ του είδους! Φέτος στα σχέδιά τους είναι και η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά! (www.myspace.com/coffeeend)

Οι Sun, Rain In Life είναι το πρόσφατα μετεξελιγμένο γκρουπ Teenage Angst, ένα γκρουπ με μεγάλη ιστορία στο χώρο η οποία πάει πίσω στα μέσα των 90ς! Το 2006 τα μέλη του γκρουπ ξαναβάφτισαν το σχήμα ως Sun, Rain in Life και ξεκίνησαν από την αρχή ένα ταξίδι στη ψυχή τους! Οι Sun, Rain έχουν ήδη μερικά live στο ενεργητικό τους και δουλεύουν πάνω στο πρώτο τους release το οποίο αναμένεται για φέτος! (www.myspace.com/sunraininlife)

Οι Plan B είναι οι βενιαμίν της παρέας και προέρχονται από του Παπάγου όπου και σχηματίστηκαν το 2005. Από πέρυσι έχουν γράψει και τα δικά τους τραγούδια και ξεκινούν την πορεία τους σε αυτήν την πολύ ενεργητική σκηνή της χώρας μας. (www.myspace.com/planbrocks)

Πόρτες: 21.00 - Είσοδος 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Planet Music: Αρδηττού 44, Μετς