Οι Illegal Operation στο Planet Music

22.02.2007
Μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά με την μουσική ιδιοφυία των Illegal Operation επί σκηνής και ένα blues/funk μίξερ που αλέθει? τη διάθεση!
Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου
ILLEGAL OPERATION & THE DUSTBOWL & dj set by DJ LOS TROMOS

Μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά με την μουσική ιδιοφυία των Illegal Operation επί σκηνής και ένα blues/funk μίξερ που αλέθει... τη διάθεση!


Μαζί τους οι πολύ ιδιαίτεροι DustBowl με τις western/ hillbilly αναφορές τους αλλά και Dj set από τον Dj Los Tromos για να διατηρηθεί το αποκριάτικο κλίμα! Οι Illegal Operation είναι ένα τετραμελές μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2000. Το μουσικό ύφος του group κινείται ανάμεσα στo μπλουζ και το φανκ με μια σύγχρονη προσέγγιση της αγγλόφωνης alternative rock σκηνής. Ήδη στο ενεργητικό της μπάντας υπάρχουν οι κυκλοφορίες δύο CD singles, ενός άλμπουμ και ενός maxi single από την Hitch-Hyke Records καθώς και μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και πολλά άλλα μέρη της χώρας.

Χαρακτηριστικές είναι οι επι σκηνής συνεργασίες με τον Tricky, τον Louis Tillet και τους Gallon Drunk. Κάθε εμφάνιση των Illegal Operation πλαισιώνεται μουσικά από dj set του dj Lostromos για τη δημιουργία ευχάριστης διάθεσης αλλά και κατάλληλης ατμόσφαιρας πριν και μετά το live. Οι DustBowl φτιάχτηκαν τον περασμένο Αύγουστο και υιοθέτησαν ένα είδος ασυνήθιστο για Έλληνες, παίζοντας western /hillbilly, με ήχο σημερινό αλλά και vintage ταυτόχρονα!

Οι πέντε τους (τέσσερεις κύριοι και μια εξαιρετική κυρία στο μπάσο) είναι εντελώς ξεχωριστοί πάνω στη σκηνή! Μπορεί ο όρος Dust Bowl να αντικατοπτρίζει τα τραγικά χρόνια των 30ς με τις άνυδρες γαίες της Δύσης την εποχή της Μεγάλης Κρίσης αλλά οι «δικοί μας» DustBowl έχουν και γόνιμο έδαφος στις συνθέσεις τους και ευημερούσα παρουσία επί σκηνής! (www.myspace.com/thedustbowl)

Πόρτες: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί