Οι Piano Magic στο ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ

24.02.2007
Οι Piano Magic μαζί μας για δύο βραδιές στο BIOS στην Αθήνα και στο ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ του Μύλου στη Θεσσαλονίκη με τη φροντίδα του Μικρού Μουσικού Θεάτρου και της St.Shepherd και της Kazan DP!
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 07
Στο ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ ΜΥΛΟΥ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ + Special Guests: TBA
Έναρξη > 22:00
Είσοδος > 20 €


Οι Piano Magic μαζί μας για δύο βραδιές στο BIOS στην Αθήνα και στο ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ του Μύλου στη Θεσσαλονίκη με τη φροντίδα του Μικρού Μουσικού Θεάτρου και της St.Shepherd και της Kazan DP! 10 χρόνια Αλχημεία, pop-αρχιτεκτονική και μουσική πρωτοπορία..

Μετά την συγκλονιστική πρώτη τους εμφάνιση στο πλευρό των Legendary Pink Dots στην Αθήνα το 2002, οι Piano Magic επιστρέφουν ως headliners αυτή τη φορά και σε πλήρη σύνθεση στην Ελλάδα για να γιορτάσουνε παρέα μας τα γενέθλια του group και να μας οδηγήσουν στο μουσικό μέλλον που οι ίδιοι οραματίζονται. Ενας ζωντανός οργανισμός από εναλλασσόμενα πρόσωπα και ποικίλα μουσικά συστατικά οι Piano Magic παραμένουν ένα από τα πλέον πρωτοποριακά και ελπιδοφόρα σχήματα της εποχής μας.

Με το πολύ καλό Incurable EP, με νέο album που έρχεται το 2007 αλλά και με πολλές ακόμα υπέροχες στιγμές από την 10ετή τους πορεία, οι Piano Magic υπόσχονται 3 πανέμορφες όσο και ιδιαίτερες βραδιές.