BROKEN SEALS ON TOUR!

15.02.2007
Ιωάννια, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Καβάλα για τους Broken Seals!
Οι Broken Seals δημιουργήθηκαν το 1997 στη Θεσσαλονίκη. Ο George, που γράφει τη μουσική και τους στίχους, έζησε στο Παρίσι για πολλά χρόνια όπου συνεργάστηκε με ξένα σχήματα, ενώ η Jo συμμετείχε στους Rodondo Rocks στο Λονδίνο. Όλα τα υπόλοιπα μέλη έχουν συνεργαστεί με ελληνικές και ξένες μπάντες.

Εμπνευσμένοι από τον ήχο των Velvet Underground, Bowie, Johnny Thunders, Nick Cave, Van Morrison και Bob Dylan οι Broken Seals κάνουν μέσα στο 1998 την ηχογράφηση του πρώτου demo στο Magnanimous studio στη Θεσσαλονίκη με τον Γιώργο Πεντζίκη. Το 2000, λίγο μετά τον ξαφνικό θάνατο του Frans, τελειώνουν οι ηχογραφήσεις του πρώτου άλμπουμ στο Action studio στην Αθήνα με την αρωγή των Αριστείδη Χρήστου και Λάμπρου Παπαλέξη ενώ λίγο αργότερα γίνεται το mastering από τον Χρήστο Παρμενίδη στο Λονδίνο. Το 2005 ο πρώτος ομώνυμος δίσκος των Broken Seals κυκλοφορεί μέσα από την Olon Music.

To συγκρότημα έχει εμφανιστεί live στο πλευρό των Madrugada, Mick Harvey, Mercury Rev, Arab Strap, Phil Shoenfelt, Zita Swoon κ.α. Οι Broken Seals ηχογραφούν αυτή τη στιγμή τον δεύτερο δίσκο τους.

Οι Broken Seals είναι οι: George Λαζαρίδης (φωνή, κιθάρα, στίχοι/μουσική), Jo Τζιατζοπούλου (μπάσο), Τάσος Οικονόμου (ντραμς), Πάνος Παπάζογλου (κιθάρα), Χρήστος Παππάς (keyboards, πιάνο), Γιώργος Κωστόπουλος (engineer)

Πέμπτη 15/2/07
Θυμωμένο Πορτραίτο (Ιωάννινα)
είσοδος ελεύθερη

Τετάρτη 21/2/07
Art Deco (Λάρισα)
είσοδος ελεύθερη

Πέμπτη 22/2/07
Ξυλουργείο Μύλου (Θεσ/νίκη)
είσοδος € 20 (support στους Devastations)

Σάββατο 23/2/07
JazzRock (Καβάλα) είσοδος € 3

http://www.myspace.com/brokenseals

http://www.brokenseals.gr