Οι FreeCall στο Ξυλουργείο

28.02.2007
Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους cd ? montage for the lost time?, οι FreeCall εμφανίζονται στο Ξυλουργείο του Μύλου!
FREECALL
guest Αντώνης Ανισέγκος
Live Mύλος - Ξυλουργείο
Τρίτη 27/2 , 22:30


Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους cd "montage for the lost time", οι FreeCall εμφανίζονται στο ξυλουργείο του μύλου στις 27 Φεβρουαρίου σε μια συναυλία που διοργανώνει ο σύλλογος φίλων της jazz και δημιουργικής μουσικής.

Οι μουσικοί Λάκης Τζήμκας στο μπάσο, Χρήστος Γερμένογλου στα κρουστά και Θοδωρής Πατσαλίδης στο βιολί κινούνται αυτοσχεδιαστικά, παράλληλα η και αντίρροπα με τα προβαλλόμενα video art του Νίκου Τζαφερίδη ( Vinsky ) δημιουργώντας έτσι οπτικοακουστικά τοπία. Το ότι η μουσική δημιουργείται επί τόπου και χωρίς αισθητικά και δομικά προσχέδια, επιτρέπει σε στοιχεία της jazz, electronic αλλά και συμφωνικής avant garde να αναδυθούν στιγμιαία για να επιστρέψουν ως δομικά υλικά στο ευρύτερο ηχητικό πλαίσιο του performance.

Guest artist ( για πρώτη φορά στη μέχρι τώρα πορεία των free call ) θα είναι ο συνθέτης και πιανίστας Αντώνης Ανισεγκος του οποίου η σημαντική ως τώρα ιστορία στο χώρο της avant garde και jazz μουσικής θα δώσει ευκαιρία για ενδιαφέροντες αυτοσχεδιαστικούς διάλογους και ανταλλαγές.

Τιμή εισόδου 10 και 5 ευρώ ( για φοιτητές και μέλη του συλλόγου).