Masque Party (& drag show) στο Argo!

19.02.2007
Οι διαχειριστές του μπαρ Argo στη Μύκονο αποφάσισαν να δώσουν έμφαση στις αποκριάτικες αργίες με το να φέρουν τους φίλους τους Joe και Gege στου Ψυρρή!
Οι διαχειριστές του μπαρ Argo στη Μύκονο αποφάσισαν να δώσουν έμφαση στις αποκριάτικες αργίες με το να φέρουν τους φίλους τους Joe και Gege στου Ψυρρή!

Το πρώτο από τα events αυτά (τα οποία ονομάζονται «Glamorous») έλαβε χώρα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Η Gege είναι ένα καυτό μικρό Λάτιν κορίτσι/ αγόρι το οποίο φοράει ένα κλασικό καρναβαλίστικο κοστούμι με ένα μπικίνι με διαμάντια και τεράστια ροζ φτερά τα οποία είναι μεγαλύτερα από την πλάτη του και φαίνονται να είναι φτερά αγγέλου. Το σόου της Gege ήταν πολύ σέξι και βασισμένο σε λάτιν τραγούδια αλλά περιέργως και σε πολλή μοντέρνα Ελληνική ποπ (κυρίως την Έλενα Παπαρίζου) και αυτό γιατί μετά από πολλά χρόνια παραμονής στη Μύκονο, έχει αγαπήσει το Ελληνικό ρεύμα. Ο Joe προέρχεται επίσης από την Βραζιλία αλλά μιμείται πολλούς διάσημους. Μπορεί και να τον θυμάστε αν έχετε περάσει από το Pierro’s η το Playback να μιμείται την Liza Minnelli ή την Dian Ross. Αυτό το event ήταν διαφορετικό από τα άλλα με την έννοια ότι οι Joe και Gege δεν εμφανίστηκαν μόνο για να διασκεδάσουν το κοινό και στη συνέχεια να φύγουν. Όχι. Παρέμειναν στις επάλξεις όλο το βράδυ, αλλάζοντας συνεχώς κουστούμια (τουλάχιστον τρεις φορές) μέχρι να κλείσει το μπαρ. Και όχι μόνο αυτό αλλά το ζευγάρι κατεβαίνει και χορεύει μαζί με τον κόσμο. Προς το τέλος της βραδιάς, η Gege ήταν σε τόσο μεγάλα κέφια που ανέβηκε στο μπαρ και κέρναγε όλους τους άνδρες σφηνάκια και φρούτα. Αυτές οι βραδιές είναι γεμάτες γέλιο, εκκεντρικότητα και αυτά τα συστατικά ταιριάζουν απόλυτα στο πνεύμα των αποκριών.

Το επόμενο φαντασμαγορικό πάρτι έγινε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Το πιο σημαντικό όμως είναι το τελευταίο event που είναι προγραμματισμένο στις 18 Φεβρουαρίου.

Εκείνη τη βραδιά το Argo Μύκονος θα γιορτάσει το 10ο ετήσιο πάρτι μασκέ του και όπως καταλαβαίνετε, έχει εξελιχθεί σε θεσμό και παράδοση για τους θαμώνες. Οι ιδιοκτήτες δεν έχουν βγάλει καμία οδηγία για το πώς να ντυθείτε αλλά θα μοιράσουν βραβεία για τα πιο εκκεντρικά και ακραία άτομα γι’ αυτό κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε.

Οι Joe και Gege σας περιμένουν.

Είσοδος και Γκαρνταρόμπα Ελεύθερη.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.30
BAR ARGO Μύκονος Αισχύλου 31, Ψυρρή
210-3248664 6938-676734