Έρχεται η Παιδική Χορωδία της Όπερας της Εσθονίας

26.08.2010
Η Παιδική Χορωδία της Εθνικής Οπερας της Εσθονίας (Estonian National Opera Boys' Choir) θα δώσει συναυλία την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη της οδού Πειραιώς, έπειτα από πρόσκληση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Η Παιδική Χορωδία της Εθνικής Οπερας της Εσθονίας (Estonian National Opera Boys' Choir) θα δώσει συναυλία την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου (21:00 μ.μ.) στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη της οδού Πειραιώς, έπειτα από πρόσκληση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Η χορωδία αποτελείται από 40 αγόρια, ηλικίας από 11 ως 18 ετών. Πλαισιώνεται από μερικούς ενήλικες νέους στους ρόλους του τενόρου, του βαρύτονου και του μπάσου. 'Όλα τα μέλη της χορωδίας ξεκινούν την εκπαίδευσή τους ήδη από την ηλικία των πέντε ετών και μετά από αυστηρή επιλογή, σύμφωνα με την βαθιά παράδοση της χώρας. Διευθυντής της χορωδίας είναι ο Surva Hirvo.

Μετά τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα, η χορωδία θα εμφανιστεί στη Λάρισα και θα καταλήξει για δύο συναυλίες στα «Δημήτρια» της Θεσσαλονίκης.

Προσκλήσεις διατίθενται από τα γραφεία του Σ.Ε.Ο. Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Ξενοφώντος 10, 10557 Αθήνα, τηλ. 210 3235794.