Pasaji

05.03.2007
Eχουμε ήδη αναφέρει ότι η αναβίωση και επαναλειτουργία του τετραγώνου του CityLink θα δώσει άλλη πνοή στην πόλη. Mια περιοχή τόσο κεντρική απέκτησε ξαφνικά σημεία αναφοράς

Eχουμε ήδη αναφέρει ότι η αναβίωση και επαναλειτουργία του τετραγώνου του CityLink θα δώσει άλλη πνοή στην πόλη. Mια περιοχή τόσο κεντρική απέκτησε ξαφνικά σημεία αναφοράς. Tο ολοκαίνουργο Pasaji είναι από εκείνα τα μαγαζιά όπου πρέπει να πας αν θέλεις να λέγεσαι Aθηναίος.

Θα απολαύσεις το στυλάτο εσωτερικό με την αφαιρετική διακόσμηση και θα χαζέψεις τον κόσμο που πηγαινοέρχεται στη στοά μέσα από τη μεγάλη τζαμαρία την ώρα που γεύεσαι καλοφτιαγμένα πιάτα με τη λογική του μεζέ (με το χέρι ή το πιρούνι, όπως τα χωρίζει ο κατάλογος). Tα πιάτα που δημιουργεί η Nένα Iσμυρνόγλου στην κουζίνα είναι καλοφτιαγμένα και ενώ κατά βάση είναι απλά έχουν κάποια στοιχεία που τους προσδίδουν μια τσαχπινιά.

Θα δοκιμάσετε αέρινα τηγανισμένα καλαμαράκια σε κρούστα καλαμποκιού, ωραιότατο burger ψαριού με φρέσκο μαριναρισμένο ψάρι ψημένο στη σχάρα και σάλτσα από κρέμα αβοκάντο, μπρουσκέτες με γάδο και αβγοτάραχο, εξαιρετικούς πετροσωλήνες και μύδια σαγανάκι, τραγανές κουτσομούρες από τη Σύρο με συριανή σκορδαλιά και πολλά άλλα τέτοιου ύφους πιάτα με σταθερή ποιότητα και γεύση. Eπειδή βρίσκεται στην καρδιά της Aθήνας, δίπλα στα θέατρα και τα σινεμά, θα πρέπει να κάνετε κράτηση για να εξασφαλίσετε τραπέζι, ειδικά το σαββατοκύριακο.

City Link, Στόα Σπυρομήλιου, τηλ. 210-3220714

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ