«Άλμα επί κοντών» στο RED LIVE

02.03.2007
«Άλμα επί κοντών» στο RED LIVE - ΛΕΥΚΩΣΙΑ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ
Ο Στάθης Δρογώσης και ο Ζακ Στεφάνου, οι πλέον κοντοί τραγουδοποιοί της γενιάς τους, θέτουν τον πήχη ψηλά στην νυχτερινή διασκέδαση. Επιλέγουν να εμφανίζονται σε χώρους με παράδοση σε παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών και μεγάλης απήχησης στο κοινό. Τη Παρασκευή 2 Μαρτίου θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή RED LIVE στη Λευκωσία παρασύροντας το κοινό σ’ ένα ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων.

Ο Στάθης (ύψος: 1.67), πρώην παίκτης του μπάσκετ, έχει στο ενεργητικό του δύο προσωπικούς δίσκους- «Άλλη Γη» ο τίτλος της τελευταίας του δισκογραφικής δουλειάς που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο από την ΕΜΙ μετά το επιτυχημένο «Ο χειμώνας δε θα ‘ρθει» - και δυο δίσκους με το συγκρότημα «Τα φώτα που σβήνουν».

Ο Ζακ (ύψος: 1.60), πρώην αθλητής στο άλμα εις ύψος, απολαμβάνει ακόμα την επιτυχία του τελευταίου του δίσκου «Ένας όμορφος κόσμος», ενώ έχει στο ενεργητικό του έναν ακόμα αγαπημένο δίσκο «Στο διάστημα δραπέτες». Οι δυο τους (ύψος: 3.27) γνωρίστηκαν στη διάρκεια της ηχογράφησης των πρώτων τους προσωπικών δίσκων έχοντας κοινό συνεργάτη τον Μανώλη Φάμελλο (παραγωγός του Στάθη - ενορχηστρωτής του Ζακ). Τρία χρόνια μετά, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Άλμα επί κοντών».

Η Λιάνα Παπαλέξη ( ύψος:1,74) και η Ειρήνη Ζέρβα (ύψος: 1.57), δύο καινούργιες παρουσίες, δύο πολύ ενδιαφέρουσες φωνές θα είναι τα κορίτσια της παρέας. Τ

ραγούδια από την δισκογραφία του Στάθη και του Ζακ, καθώς και πολλά άλλα γνωστά και αγαπημένα, θα συνθέσουν ένα πρόγραμμα δυναμικό, χαρούμενο και πολυποίκιλο. Ένα πρόγραμμα με απρόβλεπτη δομή, μια πρόβα δύο φίλων, ένα παιχνίδι κοινού και καλλιτεχνών με χαλαρή διάθεση αλλα και με το κέφι ενός πάρτι.

Μαζί τους οι μουσικοί: Λεωνίδας Κουγιουμτζόγλου (τύμπανα), Κώστας Γιαννίρης (μπάσο), Χρήστος Αλεξάκης (πλήκτρα- τρομπόνι), Στράτος Σπηλιωτόπουλος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα).

Info: RED LIVE: Διονύσου 15, Πλατεία Παλιού Δημαρχείου, 1016, Λευκωσία
τηλ: +22767711, +99680585, +99635309
www.music.net.cy/red
E-mail: [email protected]

«Άλμα επί κοντών» στο RED LIVE - ΛΕΥΚΩΣΙΑ τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ