«Με αφορμή μια έκθεση...» από τον Π.Ο.Δ.Α

01.03.2007
«..Με αφορμή μια έκθεση...» είναι ο τίτλος της έκθεσης 28 εικαστικών καλλιτεχνών που παρουσιάζει ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.
«...Με αφορμή μια έκθεση...» είναι ο τίτλος της έκθεσης 28 εικαστικών καλλιτεχνών που παρουσιάζει ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Τα έργα των 28 εικαστικών έχουν ελεύθερο θέμα, δικαιολογούν τον τίτλο «Με αφορμή μια έκθεση» και δημιουργούν ένα σύνολο δουλειάς που έχει χαρακτήρα ποικιλόμορφο, πολυφωνικό και πολυδιάστατο, καταθέτοντας ελεύθερα τις ευαισθησίες και τους προβληματισμούς που μας γεννιούνται κάθε φορά.
Σκοπός τους είναι να εκφράζονται και να επικοινωνούν δημιουργικά μέσα από την τέχνη, έχοντας κάποιο ελεύθερο θέμα αναζήτησης και άλλοτε κάποιο συγκεκριμένο.
Είναι μια ομάδα σύγχρονων καλλιτεχνών που δημιουργεί εικαστικά δρώμενα στην Αθήνα. Ξεκίνησε το 2003 να δραστηριοποιείται με διάφορες εκθέσεις σε δήμους και ιδρύματα, συνεχίζοντας έως και σήμερα.
Εγκαίνια: Τρίτη 6 Μαρτίου 2007, ώρα: 19:30
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»:
Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης ? Θησείο, τηλ.: 210 34 52 150
΄Ωρες λειτουργίας: 9π.μ. ? 1μ.μ. και 5μ.μ.-9μ.μ. εκτός Κυριακής απογεύματος & Δευτέρας