Οι Χαϊνηδες στον Αέρα

28.04.2007
Με αφετηρία την Κρήτη της αστείρευτης μουσικής και αισθητικής παράδοσης και τελικό προορισμό τις ψυχές όλων μας, οι Χαϊνηδες πραγματοποιούν εδώ και δεκατέσσερα χρόνια αυθεντικά μουσικά ταξίδια με συνέπεια , ήθος και μεράκι.
Παρασκευή 27 & Σάββατο 28 Απριλίου 2007,
11.00 μ.μ.-15€

Με αφετηρία την Κρήτη της αστείρευτης μουσικής και αισθητικής παράδοσης και τελικό προορισμό τις ψυχές όλων μας, οι Χαϊνηδες πραγματοποιούν εδώ και δεκατέσσερα χρόνια αυθεντικά μουσικά ταξίδια με συνέπεια , ήθος και μεράκι. Η μουσική για τους Χαϊνηδες είναι μία μύχια ανάγκη της ψυχής τους, μία αποκαλυπτική διαδικασία και μία διαρκής πορεία αυτογνωσίας.

Ταξιδευτές και ονειροπόλοι, ρεαλιστές και αντάρτες-όπως δηλώνει και το όνομά τους- οι Χαϊνηδες παίζουν και τραγουδούν δικές τους συνθέσεις που μοιάζουν άχρονες , σαν να ήταν πάντα καταγεγραμμένες στο συλλογικό μας ασυνείδητο. Παίζουν στις παρέες, στους γάμους και τα πανηγύρια, δέχονται απ΄ τους ανθρώπους το συναίσθημά τους και το μετουσιώνουν σε μουσική. Με ευδιάκριτο μουσικό στίγμα και συναρπαστικά live, οι Χαϊνηδες έχουν δώσει συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, δημιουργώντας ένα πιστό και φανατικό κοινό που τους ακολουθεί σταθερά όλα αυτά τα χρόνια στις εμφανίσεις τους. www.myspace.com/stonaera

ΚΑΣΣΟΥ 11 - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ