Οι Closer στο Gagarin

30.03.2007
Η Astra και το Gagarin 205 Live Music Space φιλοξενούν τους Closer, ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα της Ελληνικής εναλλακτικής rock σκηνής των τελευταίων δεκαπέντε χρόνων.
Closer Featuring: Mary (Mary & the Boy) Novox (live electronics)
Special Guests: Fingers Crossed
Doors Open: 21:00
Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ
Προπώληση: (Ακαδημίας & Γενναδίου 3, τηλ. 210 3840020)

Πέμπτη 29 Μαρτίου


Η Astra και το Gagarin 205 Live Music Space φιλοξενούν τους Closer, ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα της Ελληνικής εναλλακτικής rock σκηνής των τελευταίων δεκαπέντε χρόνων. Από τους πρωτοπόρους του χώρου, οι Closer επέστρεψαν δισκογραφικά μετά από απουσία έξι ετών στα τέλη του 2006, με την κυκλοφορία του τρίτου, πολυαναμενόμενου album τους (που φέρει απλά το όνομά τους), το οποίο θα παρουσιάσουν επίσημα, για πρώτη φορά, στην Αθήνα. Σε αυτό συμμετέχουν όλα τα μέλη του original line-up!

Στα φωνητικά βρίσκεται ο Ανδρέας Παππάς, στο μπάσο ο Βαγγέλης Παππάς, στις κιθάρες οι Γιάννης Βερβέρης και Αντρέας Ιωάννου (πρώην μέλος των Matisse) και στο βιολί ο Τάσος Παπαστάμου, ενώ από τα drums περνάνε οι Μιχάλης Καπηλίδης, Νίκος Περόγλου και Θάνος Μιχαϊλίδης. Ανάμεσα στις συμμετοχές, θα βρείτε και την Mary από τους Mary & The Boy, ένα από τα πιο ελπιδοφόρα σχήματα της Αθηναϊκής σκηνής.

Μετά από τόσα χρόνια, οι Closer εξακολουθούν να ακούγονται φρέσκοι, έχοντας ως σημείο αναφοράς τον γνώριμό ήχο που τους έκανε αγαπητούς στο Ελληνικό και όχι μόνο κοινό, εμπλουτίζοντάς τον, όμως, με νέα στοιχεία, κυρίως από τον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Η παραγωγή του album ανήκει στους Άρη Χρήστου (γνωστό από τις παραγωγές και συνεργασίες του με Διάφανα Κρίνα, Earthbound, Bocomolech, Matisse, Nightstalker, Blaine Reininger, Carla Torgersson), Γιάννη Βερβέρη και Βαγγέλη Παππά.

Ανάμεσα στα κομμάτια που περιέχονται, ξεχωρίζουν τα Honey, Motel, Empty U και Train, ενώ υπάρχει και το πασίγνωστο Singles, το οποίο αποτελεί το τραγούδι των τίτλων της ομώνυμης, πολύ επιτυχημένης, σειράς του Mega. Μαζί με τους Closer θα εμφανιστούν, live επί σκηνής, η Mary (Mary & The Boy), η οποία συμμετέχει στα φωνητικά του Honey, ενώ το γνωστό δίδυμο της ηλεκτρονικής σκηνής, Novox, θα συνδέσει τους minimal techno ήχους του με τις δυνατές κιθάρες των Closer. Ένα άκρως εκρηκτικό live που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Tη συναυλία θα ανοίξουν οι Fingers Crossed.
Εισιτήρια προπωλούνται, προς 10 ευρώ, στο Ticket Point (Ακαδημίας & Γενναδίου 3, πίσω από το ναό της Ζωοδόχου Πηγής, τηλ. 210 3840020).

Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσίων 205, κοντά στο σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ Αττική.