Δυναμικό ξεκίνημα για το θέατρο του Νέου Κόσμου!

01.10.2009
Δυναμικά ξεκινά η φετινή σεζόν στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, αμέσως μετά τις εκλογές, με έξι πρεμιέρες μέσα σε ένα πενθήμερο!
Δυναμικά ξεκινά η φετινή σεζόν στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, αμέσως μετά τις εκλογές, με έξι πρεμιέρες μέσα σε ένα πενθήμερο!

Συγκεκριμένα, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν πέρυσι, συνεχίζονται και φέτος από 7 Οκτωβρίου τα έργα Σφαγείο του Ιλάν Χατσόρ (σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου) και Εγώ ελπίζω να τη βολέψω, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Μαρτσέλο Ντ’ Όρτα (σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου).

Από τις 10 Οκτωβρίου, θα παίζεται στον Κάτω Χώρο η παράσταση 50΄00΄΄ Διηγήματα (σε σκηνοθεσία Δανάης Θεοδωρίδου), που διακρίθηκε στο «Φεστιβάλ Devised Theatre - Παραστάσεις μικρού μήκους από νέους δημιουργούς», που είχε διοργανωθεί στο Θέατρο του Νέου Κόσμου τον περασμένο Μάιο.

Επίσης, στις 11 Οκτωβρίου ξεκινούν δύο παραστάσεις που αποτελούν συμπαραγωγές με άλλες ομάδες: Η απόδραση, συμπαραγωγή με την Ομάδα Θεάτρου Άλογοι, και το έργο 20 Νοεμβρίου του Λαρς Νορέν (σε σκηνοθεσία Δήμητρας Αράπογλου), συμπαραγωγή με την Ομάδα Όριο.

Παράλληλα, οι Εχθροί εξ αίματος του Αρκά, που παρουσιάστηκαν πέρυσι στο Θέατρο του Νέου Κόσμου με τεράστια επιτυχία, φέτος ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη και θα παίζονται στο Θέατρο ΕΓΝΑΤΙΑ, από 8 Οκτωβρίου.

INFO:
Θέατρο του Νέου Κόσμου, Αντισθένους 7 & Θαρύπου, ΦΙΞ.
Τηλ. 210-9212900, φαξ 210-9212901
Ώρες λειτουργίας ταμείου: Καθημερινά 11:00-14:00 & 17:00-22:00.