Σε αυτό το ταξίδι όταν λέμε «deck» δεν εννοούμε κατάστρωμα!

20.04.2007
Η Superfast Ferries συνεχίζει τις θεματικές μίνι-κρουαζιέρες της και σας προσκαλεί σε ένα ξέφρενο τριήμερο με τον DJ Κωνσταντίνο Αγγελίδη να μιξάρει στα decks!
Σε αυτό το ταξίδι όταν λέμε «deck» δεν εννοούμε κατάστρωμα!
Μίνι κρουαζιέρα
Dj school 20-22 Απριλίου
€159 κατ’ άτομο
(Περιλαμβάνει εισιτήρια πλοίου Πάτρα - Ανκόνα - Πάτρα σε δίκλινη καμπίνα, μεταφορά με πούλμαν Αθήνα-Πάτρα-Αθήνα και συμμετοχή στα σεμινάρια DJ. Η τιμή δεν περιλαμβάνει ταξιδιωτική ασφάλεια €5 κατ’ άτομο)

Η Superfast Ferries συνεχίζει τις θεματικές μίνι-κρουαζιέρες της και σας προσκαλεί σε ένα ξέφρενο τριήμερο με τον DJ Κωνσταντίνο Αγγελίδη να μιξάρει στα decks. Ενδιάμεσα, θα μάθουμε πώς επιλέγεται μια playlist, τι επαγγελματικές προοπτικές έχει ένας DJ στη χώρα μας, καθώς και ποια είναι η πορεία της μουσικής βιομηχανίας στην Ελλάδα. Εκτός από τα σεμινάρια DJ πάνω στο πλοίο, μπορείτε να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας στο καζίνο και να χαλαρώσετε με ένα ποτό στο κατάστρωμα με θέα την Αδριατική. Στην Ιταλία θα έχετε την ευκαιρία να περιπλανηθείτε στην Ανκόνα και να απολαύσετε γνήσιο ιταλικό cappuccino και gelati. Δηλώστε λοιπόν τώρα συμμετοχή και ζήστε ένα μαγευτικό τριήμερο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για τη μίνι-κρουαζιέρα, κάντε κλικ εδώ ή επικοινωνήστε με το 210 89 19 131 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00)

Περισσότερα: http://www.superfast.com/Adriatic/Greek/taksidia07/excursion/djsch_cruise.asp