Ο Θάνος Μικρούτσικος στο Θέατρο Λυκαβηττού

07.06.2007
Είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης που αγαπάει με πάθος ότι κι αν κάνει. Γράφει όπερες, κλασική μουσική, θεατρική μουσική, τραγούδια.
Είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης που αγαπάει με πάθος ότι κι αν κάνει. Γράφει όπερες, κλασική μουσική, θεατρική μουσική, τραγούδια. Υπήρξε διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, διευθυντής του Μουσικού Αναλογίου του Μεγάρου Μουσικής, υπουργός Πολιτισμού και διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ, αλλά όσο και αν φλερτάρει με την πολιτική ή την πολιτιστική διαχείριση, πάντα γυρίζει στην μεγάλη του αγάπη που είναι η μουσική. Στα 35 χρόνια της δισκογραφικής καριέρας του, θέλει και ζει έντονα το παρόν. Και αυτό αποτυπώνεται και στις δισκογραφικές του δουλειές.

Ο μεγάλος ταξιδιώτης Θάνος Μικρούτσικος, μας μιλάει για την πρόσφατη συνεργασία του με τον Άλκη Αλκαίο, τον Μανώλη Μητσιά και τον Χρήστο Θηβαίο στον δίσκο «Υπέροχα Μονάχοι» αλλά και για την μεγάλη του στιγμή, την συναυλία στο Θέατρο Λυκαβηττού στις 6 Ιουνίου με τους Μανώλη Μητσιά, Γιάννη Κούτρα και Ρίτα Αντωνοπούλου, μια συναυλία που θα είναι η έναρξη της περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα.

Το ταξίδι ξεκινάει «Με μια Πιρόγα» και συνεχίζεται με τον «Σταυρό του νότου», ένα ταξίδι με ψυχή, αγάπη και πίστη στο καλό ελληνικό τραγούδι... Μετά την μεγάλη επιτυχία της Θεσσαλονίκης, με τις sold out εμφανίσεις τους στον Μύλο, ετοιμάζονται για ένα μεγάλο ταξίδι σε όλη την Ελλάδα.

Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Κούτρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου θα ξεκινήσουν από την Αθήνα, την Τετάρτη 6 Ιουνίου, στο Θέατρο Λυκαβηττού και θα συνεχίσουν με μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Αφορμή, η συνάντηση τους. Ένα ταξίδι από τον «Σταυρό του νότου» και την «Πιρόγα».. σε άλλες μεγάλες στιγμές του Θάνου αλλά και από τα σημαντικά τραγούδια της καριέρας του Μανώλη Μητσιά (Αυτά τα χέρια, Ποτέ, ο Γιάννης ο Φονιάς, Δρόμοι παλιοί, κ.α.) στην πρόσφατη συνεργασία με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Άλκη Αλκαίο, το «Υπέροχα μονάχοι».

Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Κούτρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου θα πραγματοποιήσουν μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Λυκαβηττού την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 21.30.

Εισιτήρια με 20 Ευρώ προπωλούνται από τα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών Πανεπιστημίου 39, από τα δισκοπωλεία Virgin, από το Fnac αλλά και τηλεφωνικά με πιστωτική κάρτα στο 210-6465000.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210-6465000 και www.arctos.gr